SLATKA ISTINA O JAFICI: Domaća receptura, evropski standardi

Jaffa Crvenka iz Srbije za proizvodnju Jaffice, pravljene po domaćoj recepturi, koristi vrhunsku opremu kompanije NATRA Cocoa&Chocolate iz Španije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika made in great britain
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jaffica

    02. mart 2014 | 15:59

    Konačno jedan tekst koji prikazuje sve u celini. Dosta širenja laži na račun jaffice! :)

  • V

    26. februar 2014 | 13:24

    I evropska cena.

  • Kapeloto

    24. februar 2014 | 18:15

    Nasa receptura, to je najbitnije! Masine su svuda iste. A ukusa sto se tice, nemam zamerke, naprotiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA