ŽENSKI UM: Kupuju manje farmerke u nadi da će smršati

 
  • 0

Da su žene i više nego opterećene svojom kilažom, pokazalo je najnovije istraživanje. Naime, rezultati su i više nego šokantni

Žene su toliko opterećene kilogramima da gotovo uvek kupuju manje farmerke u nadi da će jednog dana ući u njih. Studija koja je došla do ove činjenice rađena je u saradnji sa preko 1.000 žena koje su potvrdile da uglavnom ne žele sebi da priznaju koji broj odeće nose, već gotovo uvek kupuju komade koji su za broj manji.

Pa tako čak 40 odsto pripadnica nežnijeg pola u svom ormaru ima toliko uske farmerke da jedva mogu da ih navuku, ne želeći sebi da priznaju svoju realnu kilažu.

Istraživanje je, takođe, pokazalo da čak 87 odsto žena džins nosi barem jednom u toku nedelje, a čak 60 odsto dama ga gotovo redovno nosi na posao.

 

Bez obzira na ljubav prema farmerkama, čak šest od deset žena ima problem sa pronalaženjem idelnog kroja i broja, što često rezultira sasvim pogrešom kupovinom. Ipak, to ne sprečava žene da farmerke smatraju svojim omiljenim odevnim predmetom, s obzirom na to da ne postoji žena koja nema barem jedan par u svom ormaru.

(T. M./DailyMail)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA