Marko Jarić podržao sestru na Belgrade Fashion Week-u (FOTO)

 
  • 1

Mlada i perspektivna dizajnerka, ali i rođena sestra našeg poznatog košarkaša, Marka Jarića, Tamara Jarić, večeras je predstavila svoju kolekciju "Morocco Dream" za proleće/leto 2014. u okviru 34. Perwoll Fashion Week-a

Veliki broj modnih obožavalaca večeras je došao da podrži kreatore na 34. Perwoll Fashion Week-u, a među dizajnerima čije su se revije očekivale s nestrpljenjem bila je i mlada, ali izuzetno perspektivna kreatorka Tamara Jarić, sestra našeg proslavljenog košarkaša, Marka Jarića koji je zajedno sa svojom ćerkicom Valentinom došao da podrži sestru iz prvog reda.

Tamari Jarić ovo je bio prvi put da se predstavila na Beogradskoj nedelji mode, iako iza sebe ima dugogodišnje internacionalno iskustvo. Kolekcija "Morocco Dream" za proleće/leto 2014. godine, koju smo imali prilike večeras da ispratimo, inspirisana je zanimljivom arhitekturom rojalnih palata Maroka, a modeli su poprilično smeli, zanimljivih boja i definitivno nešto što ne viđamo svakog dana na beogradskoj modnoj sceni. Nekoliko godina provedenih u Americi uticali su na Tamarin stil koji se karakteriše kao spoj evropske elegancije i američke jednostavnosti. Žena za koju Tamara kreira je moderna, sofisticirana, ekstravagantna i neko ko uvek teži nečemu novom.

Publika je uživala i ispratila svaki detalj ove modne revije do kraja, a čini se da je i brat Marko bio izuzetno ponosan na sestru, s obzirom da celo veče nije skidao osmeh s lica. Mladu dizajnerku podržala je i srpska snaha, Adrijana Lima, koja je na svom Tviteru čestitala Tamari na prvoj reviji u Srbiji.

(Tamara Milić)

 

Video: Rok legenda Džon Bon Džovi ubedio ženu da ne skoči sa mosta: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milijana

    28. oktobar 2013 | 22:13

    Браво за Јариће, за секу и бату таленте

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA