Vickasti otac imitira izliv besa svoje šestogodišnjakinje (VIDEO)

 
  • 5

Tantrumi, odnosno navale besa, često se javljaju kod sasvim male dece. Roditeljima ponekad zaista nije lako da izađu na kraj sa svojim mezimcima i njihovim nerazumnim prohtevima i spremni su na sve, samo da se cika, plač, dreka i urlanje umire i prestanu

Nakon što su propale sve druge metode tešenja i smirivanja provale besa šestogodišnje ćerkice, ovaj četrdesetogodišnjak očajnički je probao da pomogne svojoj supruzi i stvari okrene na šalu. Na radost i veselje ostalih članova svoje porodice, počeo je da imitira plač, dramu i viku svoje mezimice, koji je nastavio da dopire iz druge sobe s nesmanjenom snagom.

Gospodin Sterner je toliko vešto pravio grimase u potpunoj sinhronizaciji sa tantrumom devojčice, da su se ostala deca i mama bukvalno “kidali” od smeha. Nažalost, malena je primetila da se tata sprda s njom i automatski upala u još jaču dreku i to iz petnih žila, preklinjući ga da prestane rečima: “Nemoj da mi se smeješ!”.

Majka, koja je postavila ovaj video na YouTube, objasnila je da je njihova ćerkica inače pravi anđeo, samo je tada imala zaista težak dan. Verujemo joj na reč, svakom se desi!

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA