OBRVE: Šta da radite ako ih upropastite čupanjem?

 
  • 0

Ukoliko ste se nedavno poigrali sa svojim obrvama i ujedno napravili haos na licu počupavši više nego što je trebalo, stvar možete da spasite pomoću nekoliko trikova

Vođena mišlju "mogu ja to sama", žena često zna sebi da napravi haos, naročito kada želi s nečim da eksperimentiše. Farbanje kose u sopstvenoj izvedbi, pa čak i "sam svoj majstor" depilacija, neretko se završavaju neslavno, samo zato što je žena bila ubeđena da to radi mnogo bolje od stručnjaka.

Ipak, kosa se da ofarbati, noge se daju izdepilirati, ali šta se dešava kada je haos usmeren na obrve koje ste previše počupali? Stvar tada nije tako jednostavna, ali nije ni beznadežna. Kao pomoć će vam dobro doći sledeći trikovi koji će uspeti da zakamufliraju situaciju dok vam obrve ponovo ne porastu. Evo šta bi trebalo da uradite.

Sve što vam treba je olovka za obrve, aplikator, senka za obrve i češljić umesto kojeg možete iskoristiti i staru četkicu od maskare. Olovka i senka moraju da budu u nijansi koja je nešto svetlija od vaših obrva, a same obrve moraju da budu suve i bez ikakvih tragova pudera ili krema za lice.

Najpre olovkom iscrtajte mesta na kojima ste isčupali isuviše dlačica, a potom aplikatorom nanesite senku preko celih obrva. Na kraju, četkicom očešljajte obrve kako bi dobile što prirodnji izgled.

(T. Milić)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA