UŠĆE FASHION NIGHT: Interesantne revije i trendovi koji će obeležiti sezonu (FOTO)

 
  • 0

Dan mode u Ušću obeležile su četiri revije na temu pozorišta, ali i predstavljanje trendova koji će biti aktuelni u sezoni jesen/zima

U Ušće Shopping Centru, kao prethodnica 23. Fashion Selection-a, održan je tradicionalni Ušće Fashion Night, u okviru koga su mnogobrojni posetioci Ušće Shopping Centra imali prilike da vide čak četiri modne revije na temu pozorišta.

Dan mode u Ušću započeo je revijom dečijih brendova "Modno pozorištance". Usledila je revija sportskih brendova "Scenski pokret", koju je svojim nastupom otvorio baletski igrač i zvezda Pozorišta na Terazijama Milan Gromilić, a ulepšale sadašnje i bivše rukometašice Svetlana Kitić, Stana Vuković i Jovana Risović.

Reviju casual-business brendova začinili su zanimljivim skečom Dr Feelgood i glumac Žarko Stepanov, a veče je završeno revijom večernje garderobe "Na crvenom tepihu", koju su svojim upečatljivim nastupom oplemenile zvezde našeg filma, pozorišta i televizije Tanja Bošković, Gorica Popović i Jelica Sretenović.

Mnogobrojna publika uživala je, osim u zanimljivim nastupima, i u trendovima za sezonu jesen/zima, koji se mogu naći u Ušće Shopping Centru.

Dvadeset i treći Fashion Selection biće otvoren u utorak, 8.oktobra, u Belexpocentru revijom Zvonka Markovića.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA