KRSTARENJE MEDITERANOM: Za sedam dana posetite dva kontinenta i bar četiri države

 
  • 2

Najluksuzniji hotel na vodi nudi vam mogućnost da se svakog jutra probudite u drugoj državi, drugom gradu, na nekoj novoj plaži ili potpuno novom kontinentu

Svako ko je jednom bio na krstarenju poželeće ponovo da doživi tu nezaboravnu atmosferu. Krstarenje brodovima iz flote MSC Cruisesa omogućuje da se doživi sasvim novo iskustvo, sa koga se nose uspomene koje se dugo pamte.

Zamislite najluksuzniji hotel sa svim sportskim i wellness sadržajima. Zamislite sada taj isti hotel kako svakog jutra nudi mogućnost da se probudite u drugom gradu, na drugoj plaži, na drugom kontinentu. Zamislite odmor na kom ćete bez pakovanja i dosadnih transfera za samo sedam ili deset dana obići bar dva kontinenta, bar četiri države, posetiti gradove o kojima se piše u svim turističkim magazinima.

Kako bi vaše putovanje bilo potpuno, organizaciju prepustite timu koji zna šta radi. Big Blue je za sve svoje putnike pripremio grupni polazak na krstarenje Mediteranom. Vaše brige oko organizacije prestaju onog momenta kada se prijavite u neku od naših poslovnica.

Polazak 27. septembar, udobnim letom do Rima, zatim se ukrcavate na brod. A tada snovi postaju stvarnost, MSC Splendida, perjanica MSC flote, bilo da je vaš izbor unutrašnja, prozorska ili kabina sa balkonom, uređenje kabina je na vrhunskom nivou. Brod ima 13 paluba, a mnogobrojni sadržaji čine boravak na brodu nezaboravnim.

Wellness centar, Spa centar, unutrašnji i spoljašnji bazeni, diskoteka, barovi, restorani, program animacije... Obroci se služe kao u restoranima za samoposluživanje tako i u restoranima gde vas čeka odičan meni, a osoblje je na vruhunskom nivou. Krstarenje je kombinacija odmora na brodu i posete lukama u koje brodovi pristaju. Naše putovanje počinje iz Rima, večnog grada, pa sve preko Đenove.

Đenova je šesti po veličini grad Italije, glavni grad istoimenog okruga i pokrajine Ligurije u severozapadnoj Italiji. Posle noćne plovidbe stižemo u Marsej. Marsej ima sve odlike velegrada, ali mediteranska atmosfera je sveprisutna, a istorijski centar grada obiluje zgradama impresivne arhitekture.

Glavne atrakcije ovoga grada su Canabiere, Opera, Noter Dam... Grad u kojem je radio i živeo arhitekta Antonio Gaudi sadrži i njegova najreprezentativnija dela koja godišnje privlače milone turista iz celoga sveta, to je Barselona u kojoj smo jutro nakon Marseja.

Valensija je treći grad po veličini u Španiji i glavni grad pokrajine Valensija. Poznat je po očuvanju španske tradicije, mnogim znamenitostima i festivalima, a sledeća je posle Barselone. Sada je vreme da se poseti drugi kontinent i posle noćne plovidbe stižemo u Tunis, koji zaista vredi videti tokom ovog luksuznog krstarenja...

Svakako ne treba propustiti arheološka ostatke u Tunisu i Kartagini koje spadaju pod zaštitu UNESCO-a, zatim muzej Bardo, koji je ne samo najvažniji muzej u Tunisu, već i jedan od najstarijih muzeja u arapskom svetu. Možete razgledati i šarmantno ribarsko selo Sidi Bu Said sa njegovim autenitičnim kućicama u belo plavim bojama.

I opet sledeće jutra eto nas u Rimu − Ćivitavekiji, posle formalnosti prilikom iskrcavanja, udobnim autobusom bićete prevezeni do hotela u centru Rima, gde ćete predahnuti nakon ovog nezaboravnog putovanja. Naravno, ostavite malo snage da obiđete grad koji su podigli Romul i Rem.

Ovakvo nezaboravno putovanje sa 8 noćenja više ne košta bogatstvo koje biste morali da odvojite za individualne obilaske svih ovih gradova. Cena aranžamana se kreće od 689 evra. Ukrcavanje je počelo.

(Telegraf.rs)

 

Video: Gašić otkrio spomen-bistu Đorđu Mihailoviću: Danas je 106. godišnjica proboja Solunskog fronta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    28. avgust 2013 | 15:48

    Da li je moguce jedanput da se iskaze pina cena koja se placa?? Zar stalno moraju sa se obmanjuju ljudi. Nek stave lepo odmah 1000€ po osobi a ne od 689€ i posle sitnim slovima aerotakse 100 + lucke 120€ + baksis 50€ + taksa za rim ....

  • Bili Piton

    28. avgust 2013 | 00:43

    Samo da nije kapetan neki ludi zabar?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA