MAJORKA: Peščane plaže, tirkizno more i nezaboravan provod

 
  • 0

Voleli biste da ovog leta uživate na plažama pokrivenim belim peskom, da se kupate u tirkiznom moru, tokom dana se odmarate a uveče izlazite u noćni provod? Majorka je pravo mesto za vas...

Majorka, srce balearskog arhipelaga, nalazi se u okruženju Menorke i Ibice. Poznata je po peščanim dugim plažama, toplom moru i vrlo prijatnoj klimi, sa čistim i suvim vazduhom. Glavni grad Palma de Majorka je centralno mesto najpopularnije turističke oblasti.

Gradovi i hoteli se nižu jedan do drugog, a promenadom koja se pruža duž obale može se obići čitava oblast. Plaže su od čistog prirodnog belog peska, prošarane palmama. Zapljuskuje ih tirkizno more koje je mirno i toplo za kupanje, od ranih prolećnih do kasnih jesenjih dana.

Kao i svaka druga destinacija, i Majorka ima jasno definisane gradove za provod kao sto je Magaluf, mesta za mondenski turizam kao što su Iljetas i Kala Major, mesta porodičnog odmora Kala Vinjas i Plaja de Palma.

Dobra kombinacija odmora i provoda je zagarantovana u Kan Pastilji, koja je na samo nekoliko minuta od glavnog grada i u Arenalu za koji važi da je mesto sa najlepšim plažama.

Živost pejzaža, boja, običaja, hrane, odličnog izbora fakultativnih izleta, povoljnog šopinga... prioritet je u izboru letnje destinecije. Samim tim Majorka se na osnovu svih navedenih prednosti izdvojila i po dobrim i povoljnim hotelima.

Aranžmani se kreću od 569 evra u hotelu Ipanema park. Hotel je u mirnom okruženju grada Arenal. Kompleks čine dve zgrade a gosti jednako mogu koristiti sve sadržaje. Usluga je polupansion.

Ako ste se odlučili El Cid hotel 4* koji je u Kan Pastilji, sigurno ćete dobiti idealan odmor po ceni od 842 evra. Hotel se preporučuje i mladima i porodicama sa decom jer ima odličnu lokaciju na samoj obali. Od hotela se laganom šetnjom uz promenadu može se doći i do grada Palme.

Deca do 12 godina ostvaruju pravo na popust u hotelu. Svi aranžmani uključuju avio-prevoz, transfere prema programu, smeštaj u hotelu i usluge predstavnika.

Big Blue se pobrinuo da svi putnici imaju servis predstavnika, tako da po sletanju na aerodrom profesionalna služba vodiča će vas odvesti do hotela i sve vreme boravaka brinuti o vama. Tu su da podele lepe trenutke i na fakultativnim izletima kojih na Majorci ima za svačiji ukus.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA