Velika prodajna izložba cipela u KC Gradu

 
  • 0

U Kulturnom centru Grad od 31. maja do 6. juna biće otvorena prodajna izložba cipela pod nazivom “These shoes are made for walking”

Kao što se za Helsinki kaže da ima neverovatan broj frizerskih salona, tako se Beograd može pohvaliti velikim brojem prodavnica cipela. Ali šta to mogu da nam ponude domaći dizajneri, umetnici, kolekcionari i zanatlije publika će videti u Velikoj galeriji KC Grada.

- Inspirisani velikim kreativnim potencijalom sa kojim se svakodnevno susrećemo kroz razne projekte, izložbe i redovne susrete sa velikom brojem umetnika, rešili smo da predstavimo šta se sve dešava kod nas (a i šire) kada je u pitanju obuća - poručuju iz Grada.

Svoje kolekcije predstaviće Budislava Keković, Šmizla, Milena Hrastnik, Pavle Nećakov, Nataša Čakić Simić, Milica Marinković, Natalija Pavkov, Snežana Krejić, Lidija Jovanović, Naša Posla, Magdalena Klašnja, Danijela Biškup, Lagami, Natalija Pavkov i drugi. Autor izložbe je art direktorka KC Grad Ljudmila Stratimirović.

(Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA