ZA GLAMUROZNE MALIŠANE: Stiže D&G parfem namenjen bebama

 
  • 0

Poznati italijanski dvojac rešio je da uskoro na tržište lansira novi parfem koji će biti namenjen najmlađima. Od sada ćete miris bebine kože moći da zamenite parfimisanim notama Dolče i Gabane koji će se potruditi da verodostojno zamene najslađi prirodni miris na svetu

Parfem koji će se uskoro naći na tržištu sadržaće miris limuna, dinje i meda i inspirisan je nežnim detaljima poput mekoće bebinog tela i njenog prelepog prirodnog mirisa.

Parfem za bebe neće sadržati alkohol, kako ne bi izazivao neželjene reakcije na nežnoj koži, i biće podjednako namenjem i devojčicama i dečacima. Ipak, mnogi roditelji su se unapred pobunili i komentarisali kako je ovaj proizvod nepotrebno preterivanje što je izazvalo mnoge kontroverze pre njegovog izbacivanja na tržište.

- Vaše bebe mogu da mirišu još lepše nego sada! Taj poznati miris koji vas asocira na bebe će biti još više naglašen parfemom koji kreiraju Dolce & Gabbana - rekao je poznati kreator Stefano Gabana.

Ovaj ujedno i nežni i kontroverzni miris naći će se na tržištu sa cenom od 45 dolara.

(Tamara Milić / Klix.ba)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA