MIRISNA DIJETA: Lansiran parfem za mršavljenje

 
  • 0

Francuska parfimerija "Robertet" u saradnji sa brendom "Velds" lansirala je mirisnu notu "Prends moi", parfem sačinjen od kombinacije sastojaka čija aroma podstiče osećaj zadovoljstva, tako da se nakon nanošenja svim damama sklonim prejedanju odmah smanjuje teskoba, a samim tim i apetit

Kreatori ovog parfema tvrde da se, čim se ovaj parfem stavi na kožu, u telu podstiče proizvodnja beta-endorfina, hormona zaslužnog za osećaj sreće i radosti, pa tako, u potrazi za olakšanjem od stresa, više neće biti potrebe posezati za bespotrebnim grickalicama i biće lakše svima onima koji nameravaju da se ozbiljno bace na dijetu.

"Prends moi" u sebi sadrži kofein, L-karnitin i spirulinu, a da bi se videli rezultati, potrebno ga je nanositi tri do četiri puta dnevno tokom nekoliko nedelja. Otkako je po ceni od 120 dolara 30. jula pušten na tržište, debeljuce širom sveta pohrlile su da ga nabave, pa su već danas u mnogim parfimerijama aktuelne liste čekanja na kojima ima i po 6.000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA