ZABORAVITE NA MLEKO: Za savršenu kajganu potreban je mnogo jeftiniji sastojak

 ≫ 
  • 1

Ako uživate u jajima i redovno pravite kajganu, onda će vas ovaj neverovatno prost trik ostaviti bez daha.

Na +40 u Srbiji može baš sve, pa čak i da se isprže jaja bez struje (VIDEO)

Stavite samo 2 kapi ove tečnosti na majonez i istog trenutka ćete znati da li je prirodan

Kajgana bi trebalo da bude lagana i pufnasta, a mnogi misle da će to postići dodavanjem mleka, međutim, jedan mnogo jeftiniji sastojak je ključ za savršeno spremljena jaja.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Umesto da dodajete mleko ili pavlaku u izmućena jaja, dodajte malo kisele vode.

Zašto je kisela voda bolja?

Kada sipate izmućena jaja u tiganj, zvog vreline će mehurići u kiseloj vodi početi da se šire i samim tim učine jaja laganijim i pufnastijim.

A zbog toga što kisela voda nema miris, ukus niti boju, na kraju vam samo ostaje tanjir savršeno spremljene kajgane.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Udes u Dimitrija Tucovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA