ZABORAVITE NA MLEKO: Za savršenu kajganu potreban je mnogo jeftiniji sastojak
Ako uživate u jajima i redovno pravite kajganu, onda će vas ovaj neverovatno prost trik ostaviti bez daha.
Na +40 u Srbiji može baš sve, pa čak i da se isprže jaja bez struje (VIDEO)
Stavite samo 2 kapi ove tečnosti na majonez i istog trenutka ćete znati da li je prirodan
Kajgana bi trebalo da bude lagana i pufnasta, a mnogi misle da će to postići dodavanjem mleka, međutim, jedan mnogo jeftiniji sastojak je ključ za savršeno spremljena jaja.

Umesto da dodajete mleko ili pavlaku u izmućena jaja, dodajte malo kisele vode.
Zašto je kisela voda bolja?
Kada sipate izmućena jaja u tiganj, zvog vreline će mehurići u kiseloj vodi početi da se šire i samim tim učine jaja laganijim i pufnastijim.
A zbog toga što kisela voda nema miris, ukus niti boju, na kraju vam samo ostaje tanjir savršeno spremljene kajgane.
(Telegraf.rs)
Video: Vučić: Ogromno interesovanje mladih za stambene kredite, do 15 sati 1.167 prijava
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Sremci
Kako je mleko jeftinije seljak ga prodaje po 30
Podelite komentar