HOME ELECTRONICS KUĆNI APARATI: Više radovanja, manje "robovanja"

 
  • 0

Izbor kućnih aparata često ume da bude problem, paradoksalno – upravo zbog velikog, ali neproverenog izbora. Retki su oni koji kupuju „iz prve“, a većina se vraća u radnju više puta, da bi na kraju obično prevladao izbor po principu „taj imaju komšije“

Ali, komšije još nisu znale za Home Electronics aparate! Ove godine, kompanija Comtrade kreirala je novu robnu marku kvalitetnih i pristupačnih kućnih aparata, a neki od razloga koji vam olakšavaju njihov izbor su i: ukusan dizajn, kvalitetna izrada, odlične tehničke specifikacije i naravno, pristupačne cene (od 1.999 – 6.999 dinara).

Foto: Promo Foto: Promo

Mnogi od ovih aparata dolaze sa naprednim, praktičnim rešenjima i dodacima. Na primer, Home Electronics pegla uključuje sve što vam olakšava posao: kabl od čak 3 metra, keramičku ploču koja prosto klizi po materijalu, sistem protiv kamenca i kapanja, mogućnost vertikalnog peglanja parom i automatsko isključivanje. Takođe, uz fen dobijate kapu za sušenje kose, a kako smo čuli, Home Electronics sprema i nova prijatna iznenađenja za svoje kupce.

Foto: Promo Foto: Promo

Jer,  uz aparate koji služe vama, a ne obrnuto, urednost postaje vaša prednost, a radovanje zamenjuje “kućno robovanje”.

Kućni aparati Home Electronics pomažu vam da odvojite više vremena za sebe, uz široki spektar funkcija, kraću i zdraviju pripremu hrane, jednostavno korišćenje, lako održavanje i ukusan dizajn dostojan vašeg doma.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA