Interesuje me sta tehnolozi kazu po pitanju odabira a paradajiza po kvalitetu na osnovu uvrezenog zapazanja da su najaolje sorte paadajzi koji imaju sirok krug gde je drska posto su takvi paradajzi uvek bili zaista dobri,bas kao ovaj sa slike,mesnati a socni,a ne oni puni vode koja pljusti a zilavi koren kada se preseku.
Prodajem oaradajz u borci jutros sam prodao 50 kg mog paradajza za pola sata. Razgrabio se zbog kvaliteta. A sto se tice cvrstoce to samo zavisi od vrste. Cvrsci paradajz je bolji za transport ali je losijeg ukusa.
esma
Interesuje me sta tehnolozi kazu po pitanju odabira a paradajiza po kvalitetu na osnovu uvrezenog zapazanja da su najaolje sorte paadajzi koji imaju sirok krug gde je drska posto su takvi paradajzi uvek bili zaista dobri,bas kao ovaj sa slike,mesnati a socni,a ne oni puni vode koja pljusti a zilavi koren kada se preseku.
Podelite komentar
peskir
Koliko dve gajbe, ocu da nosim u Grcku ?
Podelite komentar
Jovan
Prodajem oaradajz u borci jutros sam prodao 50 kg mog paradajza za pola sata. Razgrabio se zbog kvaliteta. A sto se tice cvrstoce to samo zavisi od vrste. Cvrsci paradajz je bolji za transport ali je losijeg ukusa.
Podelite komentar
Pero
Ja nedeljom kupim u zemunu na pijaci gornja varos(stari buvljak)od mladog bracnog para pravi domaci tanka kozica a ukus kao nekad100,00 kg.
Podelite komentar
Branko
Kupujte domaće!!!
Podelite komentar
stojan
Uzmite makedonski... nema bolji
Podelite komentar
Nc71
Otkrili ste rupu u saksiji
Podelite komentar
Zivojin
Novosadski jabucar je najbolji najduže traje ubrzan, čvrst je.
Podelite komentar