Dodavanje ulja mesu i povrću tokom roštiljanja je za mnoge ritual, ali zapravo je jako loše za zdravlje, tvrde nemački naučnici.
Kako onda marinada sa uljem (?!)
Niko kod nas kada rostilja ne sipa ulje na meso, prenosite sta stranci rade, evo npr nas rostilj je na drvenom cumuru, ameri pale rostilj pomocu briketa koji smrde na parafin, oni peku meso na plamenu, a nasi na zaru, posle vecinom to meso premazuju sa slatkim premazima kao marmelada od sipka, pa ne znate da li jedete meso ili marmeladu, zato su svi gojazni, kod amera mi se svidjaju svinjska rebra sa rostilja I steak, ali da nije premazan sa tim slatkim premazom...
Neggra
Dodavanje ulja mesu i povrću tokom roštiljanja je za mnoge ritual, ali zapravo je jako loše za zdravlje, tvrde nemački naučnici. Kako onda marinada sa uljem (?!)
Podelite komentar
Srboljub
@Neggra
Šta Nemci znaju o Srpskom roštilju?
Podelite komentar
zora
Beli luk se koristi za crveno meso.
Podelite komentar
amerika
Niko kod nas kada rostilja ne sipa ulje na meso, prenosite sta stranci rade, evo npr nas rostilj je na drvenom cumuru, ameri pale rostilj pomocu briketa koji smrde na parafin, oni peku meso na plamenu, a nasi na zaru, posle vecinom to meso premazuju sa slatkim premazima kao marmelada od sipka, pa ne znate da li jedete meso ili marmeladu, zato su svi gojazni, kod amera mi se svidjaju svinjska rebra sa rostilja I steak, ali da nije premazan sa tim slatkim premazom...
Podelite komentar
Putin R.S
To svi u svetu rade nismo samo mi u tu kategoriju ljudi.
Podelite komentar
Perun
@Putin R.S
Al si nepismen...
Podelite komentar