OTKRIVENA PRAVA ISTINA O BELOM HLEBU: Evo da li je crni hleb zaista zdraviji
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
BASA
Kod nas je sigurno zdraviji hleb , to se moze videti , jer kada secete krisku pojavi se rupa u sredini ! A , posle 2-a dana se pojavi crna budj !
Miso
Nismo svi ljudi isti,zavisi sa kog kontineta smo. Geni su cudo. Sa naseg poneblja trebalo bi da pecemo na masti sto je zdavije po nas il suncokretovom ulju. A ne na palminom il nekim drugim. Nije bitno dal je crni il beli. Bitno je umerno jesti hleb.
PERA PIŠTAR
Ovo istraživanje mora da su finansirali pekari belog hleba.