Stavite samo 2 kapi ove tečnosti na majonez i istog trenutka ćete znati da li je prirodan
Tradicionalno, majonez se pravi od jaja, senfa i ulja, ali u poslednje vreme mnogi proizvođači ne koriste jaja, već skrob.
Bićete ŠOKIRANI kada vidite šta se ZAISTA krije iza natpisa "Zdrava Hrana"
Dve nedelje nije jela jaja i njenom zdravlju se desilo nešto FASCINANTNO
S obzirom na to da su jaja prilično zdrava, ne bi trebalo da ih izbegavamo ukoliko ih umereno konzumiramo. Sa druge strane, u majonezu se može naći i modifikovani kukuruzni skrob koji može da našteti zdravlju kostiju, ali i da dovede do vrtoglavice, glavobolje - pa čak i napada.
Kako biste bili sigurni da koristite majonez sa jajaima i bez skroba, potrebno je da na malu količinu sipate nekoliko kapi joda i smesu promešate čačkalicom.
Ako se pojavi tamno plava ili crna boja, to je jasan znak da se u majonezu nalazi skrob i on nije napravljen uz pomoć prirodnik sastojaka i definitivno ne sadrži jaja.
(Telegraf.rs)
Video: Novosađanka menjala grad za prostranstva Durmitora, sa konjem Bambijem krstari nestvarnim predelima
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.