Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Milica
Meso izaziva rak debelog creva. Mleko izaziva dijabetes i osteoporozu. Jaja uništavaju krvne sudove (jedno jaje je kao pet cigareta!). No vi i dalje verujte korumpiranim nutricionistima koje plaća induatrija mesa, mleka i jaja, da pišu ovakve propagandne laži. Njihovim gazdama opada prodaja zbog toga što se sve više ljudi okreće zdravoj hrani, i ne konzumira namirnice životinjskog porekla koje su kao neprirodna hrana uzročnih svih bolesti.
pepe
da, argument je da gvozdja ima u srafovima pa ih treba gutati a kalcijuma ima u krecu pa ga valja piti... samo je zanimljivo kako to vezati bez esencijalnih masti i amino kiselina zivotinjskog porekla? voleo bih da vidim clanak gde ce profesor organske hemije pojasniti metabolicke procese veganima.
Stefan
Sve to se nalazi i u voću i povrću. Deca koja jedu samo voće i povrće imaju duplo manji rizik od bolesti svojih vršnjaka.