UPOZORENJE STRUČNJAKA: Ako mislite da ćete biti ZRAVIJI I MRŠAVIJI ako ne jedete hleb - pravite VELIKU GREŠKU
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ja
Kad nemamo para za bolje, pa mora kilo leba
Milka
Hleb u Srbiji sem pojedinih pekara je los po zdravlje jer ima mnogo adetiva koji su stetni po zdravlje?!stara sam i mesim sam sebi i familiji...
Boki
Niko nije ni rekao da gluten goji i da je štetan. To što ljudi na svoju ruku uzimaju hranu bez glutena i bez laktoze, nisu krivi ni naučnici, ni bilo kakvi stručnjaci. Goji preteran unos belog testa, to je dokazano 1000 puta. Ko je gojazan, a mnogo jede, treba da smanji možda za 90% količine, ne mora da ga izbaci skroz.