Život & Stil Know How Komentari na "Šta da radite sa preostalim sendvičima, roštiljem i mesom posle Prvog maja? Postoji samo jedno rešenje za sve!" - Telegraf.rs Šta da radite sa preostalim sendvičima, roštiljem i mesom posle Prvog maja? Postoji samo jedno rešenje za sve! 02/05/17 | 07:55 ‹ Pročitajte ceo tekst
Rkač
Ko kaže da smo imali meso ili bilo sta drugo
Podelite komentar
Apis
Bice za botove
Podelite komentar
Haha
Dajte nekom ko nema ni to
Podelite komentar
Sone
Ko da uzimamo tonu
Podelite komentar
saša
Podelim po komšiluku , od svakog roštilja ostane dosta, pa ljudima dadnem za koje smatram da je njima najpotrebnije!
Podelite komentar
Haha
Pošalji nekom ko nema ni to
Podelite komentar
mama
Mislim da su prosla ta vremena nagomilavanja.... Zar ne vidite kako je sve skupo
Podelite komentar
Voki
Gulas od preostalog mesa ,odlican je
Podelite komentar
mama
@Voki
Ne treba majonezu stavljTi jer on bi se rastopio i onako ruzno izgleda, a i kvarljiva je
Podelite komentar
vojkan
Najbolje je od preostalog rostilja spremiti leskovacku muckalicu koja se po pravilu i sprema od grilovanog mesa.
Podelite komentar
Margarin
za mazanje niti može da užegne niti da se ubudjavi. A ni insekti nisu zainteresovani. Jako je mala razlika u hemijskoj formuli margarina i PVC.
Podelite komentar
Sava
Znao sam to i bez vas. A mozete ga i ostaviti na suncu, posle kad se ubudjavi marinirate i kao sveze.
Podelite komentar
Ja
Kakav savet :) mi nebi znali sami, da meso ohladimo i stavimo u frizider.
Podelite komentar
Milan
Dajte svinjama.
Podelite komentar
Džoni
Ali nama ništa nije ostalo.
Podelite komentar
Gabrijel
Ko kaze da je ostalo?
Podelite komentar