Šta da radite sa preostalim sendvičima, roštiljem i mesom posle Prvog maja? Postoji samo jedno rešenje za sve!

Komentari

  • Rkač

    2. maj 2017 | 12:20

    Ko kaže da smo imali meso ili bilo sta drugo

  • Apis

    2. maj 2017 | 12:12

    Bice za botove

  • Haha

    2. maj 2017 | 11:04

    Dajte nekom ko nema ni to

  • Sone

    2. maj 2017 | 11:04

    Ko da uzimamo tonu

  • saša

    2. maj 2017 | 11:03

    Podelim po komšiluku , od svakog roštilja ostane dosta, pa ljudima dadnem za koje smatram da je njima najpotrebnije!

  • Haha

    2. maj 2017 | 11:01

    Pošalji nekom ko nema ni to

  • mama

    2. maj 2017 | 10:21

    Mislim da su prosla ta vremena nagomilavanja.... Zar ne vidite kako je sve skupo

  • Voki

    2. maj 2017 | 10:04

    Gulas od preostalog mesa ,odlican je

    • 2. maj 2017 | 10:20

      mama

      @Voki

      Ne treba majonezu stavljTi jer on bi se rastopio i onako ruzno izgleda, a i kvarljiva je

  • vojkan

    2. maj 2017 | 09:57

    Najbolje je od preostalog rostilja spremiti leskovacku muckalicu koja se po pravilu i sprema od grilovanog mesa.

  • Margarin

    2. maj 2017 | 09:28

    za mazanje niti može da užegne niti da se ubudjavi. A ni insekti nisu zainteresovani. Jako je mala razlika u hemijskoj formuli margarina i PVC.

  • Sava

    2. maj 2017 | 08:56

    Znao sam to i bez vas. A mozete ga i ostaviti na suncu, posle kad se ubudjavi marinirate i kao sveze.

  • Ja

    2. maj 2017 | 08:39

    Kakav savet :) mi nebi znali sami, da meso ohladimo i stavimo u frizider.

  • Milan

    2. maj 2017 | 08:31

    Dajte svinjama.

  • Džoni

    2. maj 2017 | 08:18

    Ali nama ništa nije ostalo.

  • Gabrijel

    2. maj 2017 | 08:07

    Ko kaze da je ostalo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA