Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Goran
Kad Francuskinje budu pocele da kuvaju tad ce kod nas nestati hrane znaci nikad
Ella.fr
Francuzi ne kuvaju ,francuskinje pogotovo ne zalaze u kuhinje ,dodjite ovde u fr.pa se sami uverite kakve su kuvarice francuskinje.
aat
Glupost nevidjena !!! Živim u Francuskoj i znam o čemu pričam. Francuskinje ne kuvaju. Nihovi najčešći obroci su špagete sa sunkom ili piletina sa čipsom. To je sto se tiče kuvanja, posle ide sir i na kraju desert, uglavnom voćni jogurt ili kiselo mleko sa šećerom ili dzemom. Ako u francuskoj neko kuva svojoj deci, onda su to stranci, mi, arapi, itd.