≫
Evo zašto uvek morate da imate so i biber kod sebe kada putujete
≫
Da li ste se ikada pitali zbog čega je hrana u avionu bljutava i neukusna?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Vladimir Ca
Pa ne letimo mo na krilima aviona na 10000m. Koji je pritisak u avionu, da nije mozda isti kao spolja? Vi kao da nigde putovali niste. Dobijete i so i biber i sta god zatrazite. Hrana je manje ukusna jer ima ljudi koji ne vole preterano da je zacine kao mi balkanci, a i malo je nerealno ocekivati sarmu na letu.
Kara marko
Sta mi napricaste
ZVEZDA
Naj poznatiji svetski kuvar je izjavio da postoji samo jedno mesto gde nikada ne bi jeo,avion! Za duze destinacije je to problem ali sa tom hranom se radi svasta, bolje par sati ne jesti ili poneti nesto svoje sto moze da se unese.