Ceo život kuvate čaj POGREŠNO - jedino ako ga spremate na ovaj način on će biti ZDRAV
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Irena
Nikada caj u kesici, kupujem u Kuci caja na grame, pustim vodu da provri, preko cediljke na solji prelijem jasicicu caja. Dovoljno je i preporuceno 2 do 3 minuta
Zihuatanejo
Da,baš u Kini i Indiji čaj prave u mikrotalasnoj.
Nevena
Zeleni čaj sme da stoji u vodi koja je tek prestala da ključa do 3 minuta. Ako ostane duže oslobodiće se prevelika količina koja nije zdrava. Svaki čaj ima tajming za pripremu i prevelika količina može izazvati toksičnost u organizmu, kao i pesak u bubrezima. Ključala voda će možda osloboditi više sastojaka ali će i ubiti sve vitamine.