Redovno je prosipate, a niste ni svesni koliko je ova tečnost dragocena za zdravlje

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika plava ruža
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Joj

    19. april 2017 | 13:32

    E još samo kad nebismo znali koliko je hemije i otrova u njima od silnog prskanja. Obožavam ih ali znam kako se proizvode i šta sve ljudi rade da brže dodju do para. Užas!

  • Markiz

    17. april 2017 | 18:40

    A jel zdrav raso iz kupusa?

  • plava ruža

    17. april 2017 | 17:28

    Kiseli krastavci podižu krvni pritisak -izmerite ga posle jela, i videćete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA