TAJNI MCDONALD'S RECEPT: Evo kako sam kod kuće za 5 minuta napravio Big Mek sos

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Uzas

    14. april 2017 | 13:34

    Domace pljeske su vrh

  • Milos

    13. april 2017 | 13:54

    Da se ne lazemo, hrana u meku nije zdrava, ali boljih ukusa nema na zemaljskoj kugli!! Ziveo Mek ZAUVEK !!!

  • čarls bronson

    12. april 2017 | 19:37

    Sve pohvale i čestitke Mc Donald's imperiji ali prednost dajem domaćim kafanskim pljeskavicama iz kojih viri zagoreli luk. Hamburgeri su, kad se malo ohlade, kao đon od Madras cipela. Jedimo domaće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA