CEO ŽIVOT POGREŠNO PRŽITE JAJA: Ako stavljate ZEJTIN i koristite NELEPLJIV tiganj - pravite veliku grešku (RECEPT)

Komentari

  • Vesna

    8. jun 2018 | 14:50

    Od kokoske sto seta po dvoristu na lepoj svezoj masti na starom emajliranom tiganju i Bog da te vidi.Ako ima jedan paradajz iz baste pravi sto lepo mirise.

  • Kosovka

    26. mart 2017 | 08:03

    Maslinovo.ulje pa jaje ..daj bre sta mi tu.glumute Grke.aaa .suncojretovo.ili.mast..cuj.ti...isprzim.i.okrenem tako.mi resh lepse ..i sir sa strane i.par reznjeva tanke sarene slanine

  • Ivanka

    24. mart 2017 | 21:15

    Ja volim prevrnuta

    • 25. mart 2017 | 14:01

      sanco pansa

      @Ivanka

      Ono lutko...69? Mi bi se slagali! :)

    • 25. mart 2017 | 14:03

      sanco pansa

      @Ivanka

      Palmino ulje je izbačeno sa evropskoh trpeza, kao opasno po zdravlje! Proverite

  • Ajkula

    24. mart 2017 | 20:47

    Ja koristim palmino ulje, sa dodatkom nekoliko kapi ekstrakta anisa. Jaja moraju da budu isključivo organska, po mogućnosti od koka koje slobodno šetaju dvorištem. U jaja dodajem pola kašike kurkume, malo morske soli, i suvi korijander. Pred kraj dodam par grama putera. Uz serviranje dodam sveže naseckanu rukolu. Prijatno

  • Mama

    24. mart 2017 | 19:41

    Ulje se koristi kao preliv za salatu, jer zagrevanjem postaje KANCEROGENO. Svinjska mast podnosi visoku temperaturu (nije termolabilna kao ulje).

  • Тутор

    24. mart 2017 | 19:36

    На масти и никако другачије.

  • Belasica

    24. mart 2017 | 19:30

    Najslađa su jaja kad ih pržim na masti.

  • Dragan

    24. mart 2017 | 19:04

    Ja sam farmer i bacam mast jer neću da prodam šiptaru pekaru A przim jaja na ulju i u gril tiganju A dobra su u puno masti i u voku

  • Jovana

    24. mart 2017 | 19:00

    Ne postoji maslinovo ulje koje podnosi vrelinu.Sve przim na svinskoj masti,jedem slaninicu i cvarke,a nemam ni gram viska.Sta su nasi stari na njivama jeli,pa su zdraviji nego ljudi danas.

  • Šah mat

    24. mart 2017 | 18:55

    Благо протресите тигањ, хахаха, раздвојте јаја да се не додирују, да се не квари савршен круг, хахахаха :)))))) какве то везе има са укусом? Дакле, протресите јаја и раздвојте их, па то неки перверзњак писао рецепт хахахаха

  • Risto

    24. mart 2017 | 18:49

    Ja moja jaja przim kako ja hocu

  • Djazo Mantulbek

    24. mart 2017 | 17:49

    Pitate se vi da li narod u Srbiji moze sebi da priusti maslinovo ulje? I nije tacno da je na njemu najbolje. Najbolje je na svinjskoj masti

    • 24. mart 2017 | 19:13

      Razbijac

      @Djazo Mantulbek

      Svinjska mast je zakon za ukusnu hranu, posebno za jaja.; nismo mi mediteranci , jedimo ono sto nam je u genima.

  • 012

    24. mart 2017 | 17:37

    ja przim na mast i najbolja su

  • zoka

    24. mart 2017 | 17:31

    Koju glupost pišete za Maslinovo ulje. Maslinovo ulje se nikako nesme prziti jer na odredjenoj temperaturi postaje TOKSIČNO

  • Република Српска..

    24. mart 2017 | 17:13

    Ja przim jaja na vise nacina ,,i skoro uvjek ih przim na masti,,a maslinovo ulje nevolim...

  • Sale79

    24. mart 2017 | 16:34

    Kad su naše Bake tako przili jaja, Anthony Bourdain se nije ni rodio.

  • Tanče

    24. mart 2017 | 16:30

    Vi ce te mene uciti, kako se prze jaja. Ja przim kako me moja baka naucila, i izvrsni su prste da polizes..

  • Miki

    24. mart 2017 | 16:25

    POGREŠNO,na maslinovom ulju se ne prži ništa,koristi se za salate ili kao preliv jer nepodnosi visoke temparature. To valjda već svi znamo.

    • 24. mart 2017 | 17:15

      V.Š.

      @Miki

      Nemaju pojma.

    • 24. mart 2017 | 17:50

      Jugoslav

      @Miki

      Potpuno ste u pravu! Maslinovo ulje se može zagrejati al nikako kao repično ili suncokretovo na više temperature! Za maslinovo je maksimum 90 stepeni!

    • 25. mart 2017 | 07:07

      Stefan

      @Miki

      Maslinovo ulje se koristi za prženje u celom svetu u 90% restorana. Tačno je da maslinovo ulje pri visokoj temperaturi menja svojstva i postaje kancerogeno, ali ne ukoliko je reč o rafinisanom (jeftinom) ulju. Rafinisano maslinovo ulje se može pržiti bez ikakvih zdravstvenih posledica. Malo i ti da obnoviš informacije pre nego što kreneš da soliš pamet drugima

  • Ja

    24. mart 2017 | 15:51

    Pitajte onog sto ima malu platu da li pece na maslinovo ulje

  • Zlatan

    24. mart 2017 | 15:51

    Samo sveza guscija mast.

  • Bil Klinton

    24. mart 2017 | 15:49

    I dobijes ne przena zumanca tako gde velika mogucnost zaraze salomonelom.

  • IGOR R.S

    24. mart 2017 | 15:37

    Mislio sam da je maslinovo ulje stetno ako se przi na njemu

    • 24. mart 2017 | 16:48

      bri

      @IGOR R.S

      Kazu da je od ulja termicki obradivo samo ulje od košpica grozdja. Sto bi znacilo nikako maslinovo.

  • Srbin

    24. mart 2017 | 15:36

    Lepša su pržena na masti!

  • Sreten

    24. mart 2017 | 15:25

    Meni je osamdeset. Znači neću još dugo.

  • Jeca

    24. mart 2017 | 15:11

    Slicno ih spremam, samo sto belanca prelivam kasika tako mi je lakse. Uvek koristim maslinovo ulje.

    • 24. mart 2017 | 16:22

      Влајко

      @Jeca

      Маслиново уље се не сме на тај начин употребљавати. Није здраво. Само хладно.

  • Bato

    24. mart 2017 | 15:08

    Ma dajte, kao ni jaja ne znamo da isprzimo, smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA