Od kokoske sto seta po dvoristu na lepoj svezoj masti na starom emajliranom tiganju i Bog da te vidi.Ako ima jedan paradajz iz baste pravi sto lepo mirise.
Maslinovo.ulje pa jaje ..daj bre sta mi tu.glumute Grke.aaa .suncojretovo.ili.mast..cuj.ti...isprzim.i.okrenem tako.mi resh lepse ..i sir sa strane i.par reznjeva tanke sarene slanine
Ja koristim palmino ulje, sa dodatkom nekoliko kapi ekstrakta anisa. Jaja moraju da budu isključivo organska, po mogućnosti od koka koje slobodno šetaju dvorištem.
U jaja dodajem pola kašike kurkume, malo morske soli, i suvi korijander. Pred kraj dodam par grama putera. Uz serviranje dodam sveže naseckanu rukolu. Prijatno
Ne postoji maslinovo ulje koje podnosi vrelinu.Sve przim na svinskoj masti,jedem slaninicu i cvarke,a nemam ni gram viska.Sta su nasi stari na njivama jeli,pa su zdraviji nego ljudi danas.
Благо протресите тигањ, хахаха, раздвојте јаја да се не додирују, да се не квари савршен круг, хахахаха :)))))) какве то везе има са укусом? Дакле, протресите јаја и раздвојте их, па то неки перверзњак писао рецепт хахахаха
Maslinovo ulje se koristi za prženje u celom svetu u 90% restorana. Tačno je da maslinovo ulje pri visokoj temperaturi menja svojstva i postaje kancerogeno, ali ne ukoliko je reč o rafinisanom (jeftinom) ulju. Rafinisano maslinovo ulje se može pržiti bez ikakvih zdravstvenih posledica. Malo i ti da obnoviš informacije pre nego što kreneš da soliš pamet drugima
Vesna
Od kokoske sto seta po dvoristu na lepoj svezoj masti na starom emajliranom tiganju i Bog da te vidi.Ako ima jedan paradajz iz baste pravi sto lepo mirise.
Podelite komentar
Kosovka
Maslinovo.ulje pa jaje ..daj bre sta mi tu.glumute Grke.aaa .suncojretovo.ili.mast..cuj.ti...isprzim.i.okrenem tako.mi resh lepse ..i sir sa strane i.par reznjeva tanke sarene slanine
Podelite komentar
Ivanka
Ja volim prevrnuta
Podelite komentar
sanco pansa
@Ivanka
Ono lutko...69? Mi bi se slagali! :)
Podelite komentar
sanco pansa
@Ivanka
Palmino ulje je izbačeno sa evropskoh trpeza, kao opasno po zdravlje! Proverite
Podelite komentar
Ajkula
Ja koristim palmino ulje, sa dodatkom nekoliko kapi ekstrakta anisa. Jaja moraju da budu isključivo organska, po mogućnosti od koka koje slobodno šetaju dvorištem. U jaja dodajem pola kašike kurkume, malo morske soli, i suvi korijander. Pred kraj dodam par grama putera. Uz serviranje dodam sveže naseckanu rukolu. Prijatno
Podelite komentar
Mali
@Ajkula
??????
Podelite komentar
Mama
Ulje se koristi kao preliv za salatu, jer zagrevanjem postaje KANCEROGENO. Svinjska mast podnosi visoku temperaturu (nije termolabilna kao ulje).
Podelite komentar
Тутор
На масти и никако другачије.
Podelite komentar
Belasica
Najslađa su jaja kad ih pržim na masti.
Podelite komentar
Dragan
Ja sam farmer i bacam mast jer neću da prodam šiptaru pekaru A przim jaja na ulju i u gril tiganju A dobra su u puno masti i u voku
Podelite komentar
Jovana
Ne postoji maslinovo ulje koje podnosi vrelinu.Sve przim na svinskoj masti,jedem slaninicu i cvarke,a nemam ni gram viska.Sta su nasi stari na njivama jeli,pa su zdraviji nego ljudi danas.
Podelite komentar
Šah mat
Благо протресите тигањ, хахаха, раздвојте јаја да се не додирују, да се не квари савршен круг, хахахаха :)))))) какве то везе има са укусом? Дакле, протресите јаја и раздвојте их, па то неки перверзњак писао рецепт хахахаха
Podelite komentar
Risto
Ja moja jaja przim kako ja hocu
Podelite komentar
M
@Risto
Przi przi ne mo da preprzis
Podelite komentar
Djazo Mantulbek
Pitate se vi da li narod u Srbiji moze sebi da priusti maslinovo ulje? I nije tacno da je na njemu najbolje. Najbolje je na svinjskoj masti
Podelite komentar
Razbijac
@Djazo Mantulbek
Svinjska mast je zakon za ukusnu hranu, posebno za jaja.; nismo mi mediteranci , jedimo ono sto nam je u genima.
Podelite komentar
012
ja przim na mast i najbolja su
Podelite komentar
zoka
Koju glupost pišete za Maslinovo ulje. Maslinovo ulje se nikako nesme prziti jer na odredjenoj temperaturi postaje TOKSIČNO
Podelite komentar
Република Српска..
Ja przim jaja na vise nacina ,,i skoro uvjek ih przim na masti,,a maslinovo ulje nevolim...
Podelite komentar
Sale79
Kad su naše Bake tako przili jaja, Anthony Bourdain se nije ni rodio.
Podelite komentar
Tanče
Vi ce te mene uciti, kako se prze jaja. Ja przim kako me moja baka naucila, i izvrsni su prste da polizes..
Podelite komentar
WTF
@Tanče
Pa ni učiteljica te nije naučila pravopisu...
Podelite komentar
Miki
POGREŠNO,na maslinovom ulju se ne prži ništa,koristi se za salate ili kao preliv jer nepodnosi visoke temparature. To valjda već svi znamo.
Podelite komentar
V.Š.
@Miki
Nemaju pojma.
Podelite komentar
Jugoslav
@Miki
Potpuno ste u pravu! Maslinovo ulje se može zagrejati al nikako kao repično ili suncokretovo na više temperature! Za maslinovo je maksimum 90 stepeni!
Podelite komentar
Stefan
@Miki
Maslinovo ulje se koristi za prženje u celom svetu u 90% restorana. Tačno je da maslinovo ulje pri visokoj temperaturi menja svojstva i postaje kancerogeno, ali ne ukoliko je reč o rafinisanom (jeftinom) ulju. Rafinisano maslinovo ulje se može pržiti bez ikakvih zdravstvenih posledica. Malo i ti da obnoviš informacije pre nego što kreneš da soliš pamet drugima
Podelite komentar
Ja
Pitajte onog sto ima malu platu da li pece na maslinovo ulje
Podelite komentar
Vozac
@Ja
Ko te tera da citas i komentarises magarcino
Podelite komentar
Zlatan
Samo sveza guscija mast.
Podelite komentar
V
@Zlatan
Ti pa tek nista ne znas bas umes da ih pokvaris.:)
Podelite komentar
Bil Klinton
I dobijes ne przena zumanca tako gde velika mogucnost zaraze salomonelom.
Podelite komentar
IGOR R.S
Mislio sam da je maslinovo ulje stetno ako se przi na njemu
Podelite komentar
bri
@IGOR R.S
Kazu da je od ulja termicki obradivo samo ulje od košpica grozdja. Sto bi znacilo nikako maslinovo.
Podelite komentar
Srbin
Lepša su pržena na masti!
Podelite komentar
Sreten
Meni je osamdeset. Znači neću još dugo.
Podelite komentar
Jeca
Slicno ih spremam, samo sto belanca prelivam kasika tako mi je lakse. Uvek koristim maslinovo ulje.
Podelite komentar
Влајко
@Jeca
Маслиново уље се не сме на тај начин употребљавати. Није здраво. Само хладно.
Podelite komentar
Bato
Ma dajte, kao ni jaja ne znamo da isprzimo, smesno
Podelite komentar