Ceo život ga POGREŠNO spremate i UNIŠTAVATE UKUS - evo kako se zaista pravi PIRE KROMPIR!
Većina nas skuva krompir, procedi ga i onda doda mleko ili puter pre nego što sve izmeša i izgnječi. A onda uživamo u ukusu, međutim, jedan kuvar tvrdi da na taj način zapravo uništavamo sav ukus.
Evo zašto odmah treba da prestanete da ljuštite povrće
Ovu hranu nikad ne smete da podgrevate: Zapamtite dobro ovaj kratki spisak
Međutim, poznati kuvar Tajler Florens ktvrdi da ova proverena tehnika uništava ukus pire krompiru.

"Krompir ima vrlo delikatnu, predivnu mineralnu crtu ukusa, a kada ga kuvamo u vodi i potom je iscedimo, bukvalno bacamo i njegov ukus", objašnjava Florens.
On preporučuje da krompir prvo isečemo na komade i potom kuvamo u mleku ili puteru kako bi upio sav ukus.
(Telegraf.rs)
Video: Tražimo odgovore na pitanja: Ko nam je zabranio da studiramo i kada ćemo se vratiti studijama
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Marina
Ako ga kuvam u puteru ima da ga sprzim skroz
Podelite komentar
Ćorloilo Ćorlo Pk.
Kad kuvamo KROMPIRE, pa prospemo vodu, mi sa njom prospemo KROM, a ostane PIRE! . ;-) ;-)
Podelite komentar