Ceo život ga POGREŠNO spremate i UNIŠTAVATE UKUS - evo kako se zaista pravi PIRE KROMPIR!

 ≫ 
  • 2

Većina nas skuva krompir, procedi ga i onda doda mleko ili puter pre nego što sve izmeša i izgnječi. A onda uživamo u ukusu, međutim, jedan kuvar tvrdi da na taj način zapravo uništavamo sav ukus.

Evo zašto odmah treba da prestanete da ljuštite povrće

Ovu hranu nikad ne smete da podgrevate: Zapamtite dobro ovaj kratki spisak

Međutim, poznati kuvar Tajler Florens ktvrdi da ova proverena tehnika uništava ukus pire krompiru.

Foto-ilustracija:  pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

"Krompir ima vrlo delikatnu, predivnu mineralnu crtu ukusa, a kada ga kuvamo u vodi i potom je iscedimo, bukvalno bacamo i njegov ukus", objašnjava Florens.

On preporučuje da krompir prvo isečemo na komade i potom kuvamo u mleku ili puteru kako bi upio sav ukus.

(Telegraf.rs)

Video: "U Domu zdravlja Voždovac od 10 do 16 časova radnim danima može se obaviti pregled"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    21. mart 2017 | 09:12

    Ako ga kuvam u puteru ima da ga sprzim skroz

  • Ćorloilo Ćorlo Pk.

    21. mart 2017 | 20:00

    Kad kuvamo KROMPIRE, pa prospemo vodu, mi sa njom prospemo KROM, a ostane PIRE! . ;-) ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA