Ceo život ga POGREŠNO spremate i UNIŠTAVATE UKUS - evo kako se zaista pravi PIRE KROMPIR!
Većina nas skuva krompir, procedi ga i onda doda mleko ili puter pre nego što sve izmeša i izgnječi. A onda uživamo u ukusu, međutim, jedan kuvar tvrdi da na taj način zapravo uništavamo sav ukus.
Evo zašto odmah treba da prestanete da ljuštite povrće
Ovu hranu nikad ne smete da podgrevate: Zapamtite dobro ovaj kratki spisak
Međutim, poznati kuvar Tajler Florens ktvrdi da ova proverena tehnika uništava ukus pire krompiru.
"Krompir ima vrlo delikatnu, predivnu mineralnu crtu ukusa, a kada ga kuvamo u vodi i potom je iscedimo, bukvalno bacamo i njegov ukus", objašnjava Florens.
On preporučuje da krompir prvo isečemo na komade i potom kuvamo u mleku ili puteru kako bi upio sav ukus.
(Telegraf.rs)
Video: "U Domu zdravlja Voždovac od 10 do 16 časova radnim danima može se obaviti pregled"
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Marina
Ako ga kuvam u puteru ima da ga sprzim skroz
Podelite komentar
Ćorloilo Ćorlo Pk.
Kad kuvamo KROMPIRE, pa prospemo vodu, mi sa njom prospemo KROM, a ostane PIRE! . ;-) ;-)
Podelite komentar