NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, bacite se na vežbanje! Jarčevi, smeška vam se neki Bik, a vi, Ribe, pašćete na šarm jednog kolege!

 
  • 0

Nova nedelja donosi nov raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u nedelji od 6. do 12. marta - da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i nešto drugo

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednih sedam dana. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Posao: Ukoliko trgujete na polju inostranstva imate solidnu situaciju, jer možete da očekujete uspeh kada su u pitanju kontakti sa stranim državljanima. Podstičete sebe da budete što bolji i tu je vaš najveći dar, barem kada je novac u pitanju. Budite spremni da do kraja sedmice pokrenete mnogo toga. Čeka vas solidna naplata. Ne očajavajte u trenutnoj besparici, jer je ona kratkog daha.

Ljubav: Ljubav sa osobom od ranije nije nemoguća. Imate dovoljno mašte kada je ta osoba u pitanju. Neko vam iz glave ne izlazi. Budite oprezni kada je izbor partnera u pitanju, jer I dalje privlačite karmičku priču. Dug iz prethodne inkarnacije mora da se vrati.

Zdravlje: Možete biti skloni besu, pa se savetuje da ne ulazite preterano u rasprave.

Šta naredne sedmice čeka Bika i ostale znake, pročitajte u nastavku.

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA