PET UBICA CELULITA: Rešite se napasti pre letovanja

 
  • 0

Malo vežbanja, četkanja, masaže, čaja za detoksikaciju i celulit je prošlost. Ako se odmah bacite u akciju, do letovanja ćete smanjiti površinu zahvaćenu pomorandžinom korom i učiniti je manje vidljivom

Četka za telo

Dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a četka za telo jedan je od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro istrljati bedra i to u smeru od kolena prema stomaku i već za nekoliko nedelja uživaćete u lepšem pogledu na svoju pozadinu i noge.

Gel i krema protiv celulita

Naravno, anticelulitni gelovi i kreme ne mogu ukloniti paklenu "narandžinu koru" s vaših bedara, ali je svakako mogu učiniti manje vidljivom. Svakodnevno korišćenje ovih preparata donosi više pozitivnih učinaka: zaglađen izgled bedara, negovanu kožu i svakodnevnu mini masažu koju treba  izvoditi pri svakom nanošenju.

Žuti ili zeleni čaj

Ispijanje vode svakako će vam pomoći u borbi protiv celulita, a ako svakog dana popijete litar rashlađenog žutog ili zelenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Zeleni i žuti čaj izbaciće loše stvari iz tvog organizma i očistiti ga, a osim bolje probave, doneće i lepši izgled u bikiniju.

Borovnice

Borovnice su prirodni antioksidans i izvrsne za kožu i krvne žile, pa ih treba jesti bar nekoliko puta nedeljno umesto slatkiša ili užine.

Vežbe za bedra i zadnjicu

Svaki dan odvojite bar deset minuta za vežbanje ovih kritičnih delova. Pravilnim izvođenjem vežbi, salo  će se otopiti, a celulit nestati.

(Telegraf.rs/MOJPortal)

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA