SRBIJA IMA LEK ZA SKORO SVE BOLESTI: Nalazi se svuda oko nas, a o tome gotovo da pojma nemamo
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
BASA
Jabuka se prska na svakih 15- st dana ! To pise u svim uputstvima za gajenje jabuke ! Zato se jede bez ljuske ! Da bi smo je jeli zdravu , prskamo je krajem decembra sa plavim kamenom , posle orezivanja krajem febfuara i trece prskanje kada opadne 60% cveta ! Jeste sitnija ali je zdrava i jedemo je svi ubranu sa drveta ! Probajte !
M2
Ako proizvodac hoce kolicinu i izgled jabuke pa jos i kasnije da u neizmenjenom stanju te jabuke stoje mora da ih prska. Ja imam svoje koje su na izgled nikakve a duze od januara ne mogu da stoje, ali je ukus i miris neverovatan.
Ivan1
Ja ne znam ljudi,ali ja jabuke svakodnevno jedem znam da su prskane,ali bre mnogo ih volim,pojedem za nedelju,dana 6 kg i to 3 kg ajdara i 3 kg green smit,a njbolje jabuke koje sam!jeo su melrouz kupovo kod nas u novembru poslenih nema valjda izvezu.