Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Mirijam
Pravim hleb od 4 vrste brasna, kukuruzno zuto, heljdino, razeno i jecmeno, u jednakoj srszmeri. 1 prasak za pecivo, malo soli i po jedna sska golice, orosa, suncokreta i susama, pola mere maslinovog ulja i 2 i po mere vode. Sve se redom smesa i oece pola sata. Ni laksi, jeftiniji, niti lepsi i ukusniji hleb.
Zorana
Od čega sit, od toga i debeo.
Mirko&Slavko.
Све што је рафинисано,просејано до белине је наравно мање корисно,здраво.Црни од целог зрна,не обојени хлеб,је здравији јер љуска,кора,садрже далеко више влакана и корисних твари,него огољено зрно.То важи за све житарице.