Gde treba držati kečap - u frižideru ili van njega?

  • 1

Postoji nekoliko namirnica koje gotovo svi mi imamo u kući - majonez, senf i kečap. Iako prve dve uvek držimo u frižideru, iz nekog razloga, ljudi misle da bi kečap trebalo držati u ostavi.

Uradite ovih 7 stvari u kuhinji ako želite sreću i uspeh u životu

Ove kozmetičke proizvode MORATE da držite u frižideru - inače su BESKORISNI

Međutim, da li su u pravu?

Verovali ili ne, greše.

Kečap treba držati u frižideru - uvek - evo i zašto.

Foto-ilustracija: Foter/torbakhopper Foto-ilustracija: Foter/torbakhopper

Stručnjaci tvrde da kečap više ne sadrži konzervans natrijum benzoat i ima mnogo manje soli u sebi nego ranije.

Zbog znatno manjeg prisustva ovih konzervanasa veoma je važno da ga držimo u frižideru.

Drugim rečima, so je prirodan konzervans, a pre nekoliko godina u kečapu je bila prisutna u znatno većim količinama i zbog toga smo mogli da ga držimo van frižidera. Sa druge strane, danas bi trebalo da ga držimo u frižideru kako bi trajao duže.

(Telegraf.rs)

Video: Tedžpal: Emir Kusturica je veliko ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA