Gde treba držati kečap - u frižideru ili van njega?
Postoji nekoliko namirnica koje gotovo svi mi imamo u kući - majonez, senf i kečap. Iako prve dve uvek držimo u frižideru, iz nekog razloga, ljudi misle da bi kečap trebalo držati u ostavi.
Uradite ovih 7 stvari u kuhinji ako želite sreću i uspeh u životu
Ove kozmetičke proizvode MORATE da držite u frižideru - inače su BESKORISNI
Međutim, da li su u pravu?
Verovali ili ne, greše.
Kečap treba držati u frižideru - uvek - evo i zašto.
Stručnjaci tvrde da kečap više ne sadrži konzervans natrijum benzoat i ima mnogo manje soli u sebi nego ranije.
Zbog znatno manjeg prisustva ovih konzervanasa veoma je važno da ga držimo u frižideru.
Drugim rečima, so je prirodan konzervans, a pre nekoliko godina u kečapu je bila prisutna u znatno većim količinama i zbog toga smo mogli da ga držimo van frižidera. Sa druge strane, danas bi trebalo da ga držimo u frižideru kako bi trajao duže.
(Telegraf.rs)
Video: Tedžpal: Emir Kusturica je veliko ime
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Zlaja
U prodavnici nikad nije u frižideru.
Podelite komentar