Niko joj ne veruje da je rodila petoro dece: Pišu joj oženjeni muškarci i traže savet za sopstvene supruge: Kako da izgledaju kao ti?

 
 ≫ 
  • 16

Ona je naj fit mama u Velikoj Britaniji, ima petoro dece i njen profil na Instagramu prati čak 26.000 ljudi. Kada vidite kako izgleda, zapratićete je i vi

Kada vidite izvajano telo Simon Gateli iz Halifaka u Severnom Jorkširu teško je poverovati da je ova 35-godišnja žena za deset godina rodila čak petoro dece! A jeste, ona je petostruka majka čije se telo pet puta menjalo i ona ga je pet puta vraćala u fit formu. Zaista izgleda nestvarno, pa ne čudi što muževi širom sveta baš od nje traže fitnes savete za svoje žene.

VAU! Hana se porodila pre samo DEVET NEDELJA i izgleda VRHUNSKI (FOTO)

Dosta je bilo! Ja više NEĆU da budem seksi! Golišave fotke ove fitnes instruktorke više nećete gledati! (FOTO)

U svih pet trudnoća Simon se udebljala neverovatnih 115 kilograma, ali sve je skinula uz redovno vežbanje koje, kako kaže, ne mora da bude nimalo mučno i naporno. Ona se trudi da ga učini što zabavnijim, a u tome joj veoma često pomažu i deca.

A photo posted by Simone Gately Official on

- Svakog jutra budim se u pet i sat vremena trčim, a redovno idem i u teretanu. Pritom, kalorije se tope i kad sat vremena gurate dečja kolica, a sklekovi ili čučnjevi sa ćerkom ili sinom na leđima moj su najveći izazov - rekla je Simon.

A photo posted by Simone Gately Official on

Osim što joj se dive žene širom sveta, Simon na društvenim mrežama porukama zatrpavaju i muškarci - uglavnom oni oženjeni.

- Od mene traže savet za vlastite supruge koje nikako ne mogu da se reše viška kilograma koje su dobile u trudnoći. Javljaju mi se i oni čije partnerke silno žele dete, ali oni se plaše da im lepša polovina posle porođaja više nikada neće biti u formi - izjavila je Simon za Daily Mail.

A photo posted by Simone Gately Official on

A photo posted by Simone Gately Official on

Ona kaže kako se u prvoj trudnoći ugojila 38 kilograma, što joj je izrazito teško palo jer ima sitnu građu, i da se baš namučila dok se nije vratila na željenu težinu.

Na Instagramu je od nje pomoć tražilo i nekoliko poznatih i slavnih majki, a Simon im je rado preporučila vežbe uz koje se u rekordnom roku može učvrstiti zadnjica i skinuti stomak.

Fit mama Simon ljubav prema vežbanju prenela je i na celu svoju porodicu - u teretanu ide i njen suprug, 45-godišnji profesor Pol Gateli, a njihova deca, Mini (2), Indija (5), Blosom (6), Čester (7) i Samer (9), od malih nogu obožavaju duge šetnje i brzo hodanje.

- Uvek ću rado pomoći drugim mamama, ali njihovim muževima uvek pokušavam da objasnim da nisu sve žene iste i da trudnoća i porođaj na svaku deluju drugačije. Govorim im i da dete uvek mora da bude na prvom mestu i da ne smeju vršiti pritisak na partnerke: roditeljstvo je važnije od savršenog izgleda, a neumesno prigovaranje i kritikovanje mogu samo da ubiju ženino samopouzdanje - zaključila je fit mama Simon.

A photo posted by Simone Gately Official on

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanchy

    3. februar 2017 | 19:50

    Ma daj bre,cista genetika..moja snaja ima dvoje izgleda isto kao ona a jede za trojicu,i??Jednostavno ne mogu svi tako da izgledaju sta god uradili i to je to..

  • Mila

    3. februar 2017 | 16:08

    Svaka ti čast ženo !!!

  • Tara

    3. februar 2017 | 16:11

    Sjajna je...svaka joj cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA