Probali smo jedinu pravu krempitu na svetu. Njen recept je najstrože čuvana tajna Slovenije (FOTO)
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Sveta
Stvarno su ukusne...svake godine na proputovanju, nekoliko puta prespavamo na bledu i obavezno se uz kremnu rezinu uziva u pogledu na predivno jezero.Mislim samo da ipak nisu svaki dan iste,jer osetili smo razliku u ukusu, a i konobarica rece da se menjaju poslaticari pa je moguce da ne budu uvek iste.
Kure
Bio pre dve godine i naravno jeo...mogu reći da su odlične.
PionirBio
Da srpski.Istvan.