HOROSKOP ZA 9. FEBRUAR: Vage, ne morate uvek da budete savršeni! Jarčevi, napokon će biti para!

 
 ≫ 
  • 0

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Pokazaćete da je vasa kreativnost i dalje na zavidnom nivou i da možete da ostvarite jako dobre poslovne rezultate. Imate poverenje u voljenu osobu i uživate sa njom. Očekuje vas veoma lep dan na emotivnom planu. Odmarajte se.

BIK

Imate odeđene privilegije na svom random mestu i zadovoljni ste zbog toga. Može se reći da radite posao koji volite. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa vašim komšilukom. Uskoro vam sledi susret sa njom. Moguća je manja uznemirenost.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

BLIZANCI

Ukoliko imate neku dilemu vezanu za posao, preporuka je da se posavetujete sa nekim od starih saradnika. Pored voljene osobe osećate sigurnost. Znate da se na nju možete osloniti u teškim trenucima. Pred vama je jako lep period za ljubav. Mogući su problemi zbog nadutosti.

RAK

Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete na svoj posao. Ukoliko ne budete pazili, lako možete da napravite neke greške. Skloni ste brzopletim reakcijama u komunikaciji sa voljenom osobom, što vas lako može odvesti do svađe. Povišena temperatura je moguća.

LAV

Moguće je da morate da obavite neki posao ispočetka jer ga prvi put niste uradili kako treba. Želite da priuštite neko lepo iznenađenje svom partner. Možete da se nadate veoma lepoj i romantičnoj atmosferi. Utopljavajte se i čuvajte se prehlade.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

DEVICA

Pred vama je mogućnost da zajedno sa svojim saradnicima ostvarite povoljne rezultate na poslovnom planu. Pojavila se nova osoba u vašem životu koja je privukla vašu pažnju. Rešili ste da joj pokažete koliko vam se dopada. Mogući problemi sa stopalima.

VAGA

Niste se dobro organizovali, pa mnoge poslovne obaveze niste odradili kao što bi trebalo. Sada se kajete. Smeta vam tvrdoglavost voljene osobe i smatrate da bi morala da menja dosta toga ako želi da vasa veza opstane. Skloni ste problemima sa bešikom.

ŠKORPIJA

Nemate sumnje u svoje sposobnosti, niti u pozitivnu poslovnu budućnost. Znate da će sve biti vise nego odlično. Moguće je da je vreme da raskrstite sa nekim dešavanjima iz prošlosti kako bi mogli da nastavite dalje sa svojim životom. Moguće je oticanje nogu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

STRELAC

Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslovnom planu. Pred vama je mogućnost da poboljšate radnu atmosferu. Nalazite se u stabilnoj emotivnoj vezi u kojoj ste zadovoljni. Kao da su vam se konačno sve kockice na ovom polju sklopile. Moguć je pad imuniteta.

JARAC

Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju zaradu i rado ćete je iskoristiti. Pred vama je prilika da nađete i dodatni posao. Neočekivane promene na polju ljubavi vam slede. Možete da se nadate veoma lepim i zanimljivim okolnostima. Povedite računa o leđima.

VODOLIJA

Svojim trudom dolazite do jako dobrih rezultata. Možete da se nadate prilici za unapređenje ili povećanje zarade. Povoljan je dan za novo poznanstvo! Ukoliko ste slobodni, možete da iskoristite priliku koja vam se nudi za flert. Povedite računa o bolovima u stomaku.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

RIBE

Očekuje vas prilika da potpišete važan ugovor vezan za posao. Moguće je da je današnji dan veoma važan za vas. Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja i zadovoljni ste zbog toga. Sve je lakše kada ste oboje sasvim iskreni. Povedite računa o disajnim putevima.

Astrolog: Ruža Ružanović

Proverite koliko ste sebični.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA