HOROSKOP ZA 7. JANUAR: Bikovi, iskoristite praznik za odmor! Ribe, ljubav cveta!

 
 ≫ 
  • 0

Horoskop za subotu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Uživaćete u domaćinskoj atmosferi i nećete se baviti poslovnim obavezama. Nemate nijedan razlog za brigu. Stabilna emotivna situacija vam uliva osećaj sigurnosti i sreće. Ništa vas ne raduje više od harmoničnih odnosa u vašem domu. Izbegavajte preteran unos šećera.

BIK

Možete da računate na odmor od poslovnih obaveza. Bez griže savesti se možete posvetiti nekim drugim stvarima. Emocije su vas preplavile i veoma vam je važno da današnji dan provedete okruženi ljudima koje volite. Manji problemi zbog umora.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

BLIZANAC

Niste fokusirani na posao, niti smatrate da bi to danas trebalo da vam bude važno. Radije ćete se opustiti. Maštate o osobi koja vam se dopada ali još uvek nemate neki konkretan odnos sa njom. Biće vam potrebno vreme da se zbližite. Moguća je nesanica.

RAK

Očekuje vas veoma prijateljska atmosfera u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Ne očekuju vas nove brige. Sasvim ste opušteni i ne tragate za novim dešavanjima jer uživate u onome što imate trenutno. Zadovoljni ste. Dobro se osećate i nemate zdravstvene probleme.

LAV

Moguće je da vas očekuje važan razgovor sa nadređenima u narednim danima, pa danas dosta razmišjate o tome. Želite da prenesete vezu sa voljenom osobom na neki viši nivo. Važno vam je da vaša ljubav postane javna i zvanična. Manji problemi sa kičmom su mogući.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

DEVICA

Možete da se nadate slobodnom danu u kom ćete biti maksimalno opušteni i rasterećeni. Ne očekuju vas poslovne obaveze. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je povezana sa inostranstvom, povoljan je dan za komunikaciju sa njom. Puni ste energije!

VAGA

Finansije su stabilne, a to vam je trenutno najvažnije. Imate više samopouzdanja kada ste materijalno dobro potkovani. Rešili ste neke unutrašnje dileme koje ste imali i sada na miru možete da se posvetite odnosu sa voljenom osobom. Izbegavajte unos alkohola u velikoj meri.

ŠKORPIJA

Imate poverenje u svog poslovnog partnera, kao i u njegovo obećanje da će sve obaviti kako treba. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu sa bračnim partnerom. Verujete jedno drugome i vaša ljubav je stub vaše porodice. Brinite o svojoj suvoj koži.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

STRELAC

Moguće je da ćete ipak imati neke manje poslovne obaveze ali ne treba da brinete, brzo ćete ih završiti. Za sada vam odgovara mirna situacija na ovom planu. Rešili ste da uživate sa voljenom osobom i da se opustite u romantičnoj atmosferi. Povećajte unos vitamina.

JARAC

Pred vama je dan u kom treba samo da se opustite i da uživate! Nećete imati nikakve poslovne obaveze! Vaše srce je puno ljubavi, kako za vašeg partnera tako ia za sve bližnje kojima ste okruženi. Pozitivan dan je ispred vas. Ne biste trebali da imate bilo kakve smetnje.

VODOLIJA

Privatni posao cveta, a vi ste zadovoljni rezultatima koje imate. Smatrate da će u budućnosti sve biti još bolje. Unutar svog doma nalazite mir i ljubav koji su vam neophodni. Ne očekuju vas nikakve trzavice na ovom planu. Povedite računa o svom stomaku.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

RIBE

Moguće je da razmišljate o tome da pokrenete neki novi posao vezan za trgovinu. Danas ipak nije dan za to. Komunikacija sa voljenom osobom je ispunjena toplinom i ljubavlju. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji! Izbegavajte cigarete.

Astrolog: Ruža Ružanović

Ovaj test će vam reći sve o vašoj ličnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA