Poslednja mesta za novogodišnja putovanja - požurite i uštedite u Filip Travel-u!

 
 ≫ 
  • 0

Možete da birate između putovanja u Milano, Budimpeštu, Rim, obilaska bajkovitih dvoraca Bavarske, predivnog Alzasa i Švarcvalda ili pak gradova na obali Baltika (Stokholm, Talin, Helsinki)

Ukoliko planirate da ovu godinu ispratite u nekom lepom evropskom gradu, vreme je da rezervišete svoje putovanje jer je sve manje slobodnih mesta. Veoma povoljne cene i raznoliki izbor novogodišnjih aranžmana, čine primamljivu ponudu Filip Travel-a. Možete da birate između putovanja u Milano, Budimpeštu, Rim, obilaska bajkovitih dvoraca Bavarske, predivnog Alzasa i Švarcvalda ili pak gradova na obali Baltika (Stokholm, Talin, Helsinki).

Jedinstveno putovanje u Stokholm, Talin i Helsinki

Odlazak na sever Evrope i obilazak Stokholma, Talina i Helsinkija - gradova neobične lepote, jedinstveno je putovanje koje možete ostvariti samo sa agencijom Filip Travel. Pored toga što ćete tokom 5 dana imati priliku da se šetate ulicama gradova koji su po mnogo čemu drugačiji od ostatka Evrope, za novogodišnje veče uživaćete u gala večeri na brodu koja je uključena u cenu aranžmana. Još razloga da se odlučite baš za ovo putovanje pogledajte ovde.

Foto: Promo Foto: Promo

Dvorci Bavarske - bajkovito putovanje sa dočekom u Minhenu

Za sve koji su ipak više raspoloženi za neko drugačije putovanje, čudesni dvorci Bavarske ostaviće na vas jedinstveni utisak. Dvorci Nojšvanštajn, Linderhof i Herenkimze u šumovitom alpskom ambijentu južne Nemačke, odvešće vas u svet bajki. Last Minute cena za 6 dana je 161 €.

Foto: Promo Foto: Promo

Alzas i Švarcvald sa obilaskom predivnog Colmara

Ovo je putovanje koje ćete sigurno želeti da ponovite. Program putovanja obuhvata obilazak gradova autentične lepote, poput Strazbura, Kolmara, Rikvira, Hajdelberga, Baden Badena, a cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom iznosi 215 €.

Foto: Promo Foto: Promo

U Filip Travel-u, snižene cene važe i za Rim, Budimpeštu i Milano.

Rim je definitivno jedna od omiljenih destinacija za doček Nove godine, pa se svakog decembra traži mesto više za one koji vole da uđu u novu godinu u italijanskom maniru. Prijatne temperature privlače sve koji nisu ljubitelji hladnih prazničnih dana. Putovanje u Rim avionom, doček Nove godine na ulicama jednog od najlepših gradova evrope i smeštaj za 4 noći košta svega 279 €.

Foto: Promo Foto: Promo

Još niže cene važe za putovanja autobusom, pa odlazak u Budimpeštu za Novu godinu košta 110 €, a u Milano 123 €.

Foto: Promo Foto: Promo

Celokupnu Last Minute ponudu novogodišnjih putovanja možete videti na OVOM linku.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA