Zaboravite na kolače i prasetinu, imamo novu zvezdu praznične trpeze koja će oduševiti sve gurmane
Ako želite da oduševite goste svojom novogodišnjom trpezom, a da pritom ne provedete ceo dan u kuhinji, priredite im pravi praznik za čula umotan u naizgled skromno upakovanu palačinku.
Nakon prvog zalogaja čak i najvećim gurmanima će zaigrati nepca usled eksplozije ukusa da će vas moliti za recept.
Možda neće biti u stanju da prepoznaju baš sve vaše tajne sastojke, ali jedan će im definitivno ostati u pamćenju. To su Biser trouglići koji će vašim palačinkama dati raskošnu punoću i jedinstvenu teksturu.
Mi vam dajemo naš predlog za punjene palačinke, a vi slobodno možete da se igrate sastojcima jer ne postoji loša kombinacija, pogotovo ako koristite Biser trougliće.
Video: Snimak hapšenja Dragane Sotirovski i saradnika: Pare na sve strane
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Boka
Pa prsuta je svinjska...opet meso,pohovano....i nije bas na brzinu....koliko treba napraviti palacinke,pa puniti,pa pohovati
Podelite komentar
Dejan
Ma zaboravi ti na.... sve te divote
Podelite komentar
Maki
Ovo se kod nas sprema redovno. Nije brzo, ali je odlično!
Podelite komentar