Zaboravite na kolače i prasetinu, imamo novu zvezdu praznične trpeze koja će oduševiti sve gurmane

 ≫ 
  • 6

Ako želite da oduševite goste svojom novogodišnjom trpezom, a da pritom ne provedete ceo dan u kuhinji, priredite im pravi praznik za čula umotan u naizgled skromno upakovanu palačinku.

Nakon prvog zalogaja čak i najvećim gurmanima će zaigrati nepca usled eksplozije ukusa da će vas moliti za recept.

Možda neće biti u stanju da prepoznaju baš sve vaše tajne sastojke, ali jedan će im definitivno ostati u pamćenju. To su Biser trouglići koji će vašim palačinkama dati raskošnu punoću i jedinstvenu teksturu.

Mi vam dajemo naš predlog za punjene palačinke, a vi slobodno možete da se igrate sastojcima jer ne postoji loša kombinacija, pogotovo ako koristite Biser trougliće.

Video: Snimak hapšenja Dragane Sotirovski i saradnika: Pare na sve strane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    23. decembar 2016 | 16:36

    Pa prsuta je svinjska...opet meso,pohovano....i nije bas na brzinu....koliko treba napraviti palacinke,pa puniti,pa pohovati

  • Dejan

    23. decembar 2016 | 19:09

    Ma zaboravi ti na.... sve te divote

  • Maki

    23. decembar 2016 | 21:31

    Ovo se kod nas sprema redovno. Nije brzo, ali je odlično!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA