Ovo su 4 razloga zbog kojih NIKADA ne bi trebalo da jedete HLEB

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika plavi safir
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zana

    12. decembar 2016 | 11:02

    Moj deda umro u 95 godina a jeo samo beli hleb i naj masniju hranu,bio zdraviji nego ja u 30....i ziveo bi jos da ga greskom nisu operisali tvrdeci da ima tumor grla jer povraca a covek imao bakteriju

  • Ljudmila

    11. decembar 2016 | 18:01

    Vec dve godine pecem sama hleb od cetiri vrste integralnog brasna i isto toliko semenki, bez kvasca, sa praskom za pecivo. Jako je ukusan, zasitan, nisam se uzelela belog hleba ni slucajno

  • Miki

    11. decembar 2016 | 12:33

    Jednom se zivi, jednom se mre. Vecni zivot nepostoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA