Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ja
Treba imati kulturu u ishrani. Svi smo zauzeti poslom. Najbitnije je da se oslobodimo stresa, jer od njega sve počinje. Znaci druženje, al i to jedva stignemo. Treba vežbati kad se stigne ono kućna varijanta čisto da ne zardjamo, a za izgled nek se brinu manekeni. Treba jesti sve kao u vrtiću kad spremaju svaki dan različito.
BASA
Ishranu treba regulisati , prema godinama , poslovnim i porodicnim obavezama ! Hvala nasim nutricionistima na lepim savetima uz " Molbu da nam napisu , Fomulu za izracunavanje tezine !? " Ako to ima u svetu kako nemaju nasi , nutricionisti !