Ako vam je ovih dana ROĐENDAN, a imate problema sa KIČMOM - dobijate BESPLATNU terapiju!

 
  • 0

Čehov je jednom rekao “Zdrav čovek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu”. Zato je za osobu koja oseća bolove u kičmi najbolji rođendanski poklon – besplatna terapija kod kiropraktičara

Ima li lepšeg poklona za rođendan od toga da vam neko daruje nešto od čega će vam biti bolje? Naročito ako to podrazumeva da će uporni bolovi u kičmi prestati. I to - besplatno.

SEDAM GODINA NISAM MOGAO DA ZAVEŽEM PERTLE, a onda sam otišao kod najboljeg SRPSKOG KIROPRAKTIČARA! (FOTO)

KIROPRAKTIKA ZA TRUDNICE: Evo kako da pregurate drugo stanje BEZ BOLA i bez LEKOVA!

Najbolji kiropraktičar u zemlji, doktor Vladan Jovićević i Poliklinika "Centar plus" do kraja godine vam svakoga dana daju besplatan pregled i prvu terapiju za probleme vezane za kičmu onima kojima je tog dana rođendan.

Da biste ostvarili pravo na besplatan pregled i terapiju, posetitite sajt kiropraktikacentar.com i zakažite pregled.

Poliklinika "Centar plus" je u Srbiji apsolutni pionir i lider programa rehabilitacije bolesti i stanja vezanih za kičmu, koji je već dve decenije najefikasniji konzervativni metod lečenja u razvijenom svetu.

Foto: Promo Foto: Promo

Program lečenja se potpuno individualno planira i prilagođava svakom pacijentu.

Osnivač programa i vođa tima je Vladan Jovićević b.sci. kiropraktor i diplomirani fizioterapeut  koji je boravio u Kanadi od 1990-1996 godine na dopunskom školovanju i profesionalnom usavršavanju, gde od 1992 godine vodi svoju prvu kliniku za rehabilitaciju, a od 1994 godine i drugu zajedno sa dr. Samom Simpsonom kiropraktorom. Tada pokreće poseban program lečenja problema vezanih za kičmu koji je bio pionirski projekat u svetu u to vreme.

Foto: dr Vladan Jovićević Foto: dr Vladan Jovićević

Povezivanje kiropraktike, trakcije, mobilizacije, fizikalne terapije i kinezi terapije (terapeutskog vežbanja) je bilo osnova projekta, što se ranije, apsolutno, zbog sukoba među strukama nije dešavalo. Program se odmah pokazao kao dobitna kombinacija, kako kod akutnih, tako i kod hroničnih stanja tipa: diskus hernija, cervikalni sinrom (bol u vratu), torakalni sindrom (bol u srednjem delu leđa i među lopaticama), lumbalni sindrom (bol u donjem delu leđa), cervikogenih glavobolja i vrtoglavica, deformiteta kičme tipa skolioza i kifoza, degenerativnih promena-spondiloza, kao i delimičnih izčašenja pršljenova (ATLASA i drugih) i ostalih zglobova.

Foto: Kiropraktika Centar Foto: Kiropraktika Centar

Danas se ovakav program sprovodi na stotinama kiropraktskih klinika u svetu i definitivno je prvi izborni konzervativni način lečenja navedenih bolesti i stanja.

Doktor Jovićević  se 1996. godine vraća u Beograd i na Terazijama osniva CENTAR, prvo kao ordinaciju a kasnije polikliniku. Program lečenja u CENTRU se stalno proširuje sa pojedinim novim tehnikama i procedurama, a sve u cilju prilagođavanja stanju svakog pojedinačnog pacijenta i dobijanja još boljih i bržih rezultata oporavka.

Rezultati dosadašnjeg rada čine ih regionalnim liderima lečenja svih navedenih stanja, a oni se trude da daljim usavršavanjem i proširenjem, kako članova tima, tako i samog programa, to definitivno i ostanu.

Foto: Kiropraktika Centar Foto: Kiropraktika Centar

Stalni članovi tima CENTRA su dr. Verica Petković spec. fizijatar i fizioterapeuti Vanja Vitas-Dragun, Aleksandra Bogdanović i Jelena Mitrović. Pozivni članovi i konsultanti su radiolozi, neurolozi, reumatolozi, ortopedi, kardiolozi i internisti, pedijatri, kao i ostali specijalisti po potrebi pojedinih pacijenata.

Posetite "Centar plus" i uverite se i sami da su najbolji.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA