U KORIST PACIJENATA: Bel Medic i Generali Osiguranje Srbija sklopili saradnju!

 
 ≫ 
  • 0

Opšta bolnica BEL MEDIC uspostavila je saradnju sa kompanijom Generali Osiguranje Srbija, pa će svi klijenti ove osiguravajuće kuće moći da se leče i u ovoj renomiranoj privatnoj zdravstvenoj ustanovi

Dr Jasmina Knežević, direktorka Opšte bolnice BEL MEDIC, rekla je da joj je izuzetno drago što ovako velike dve kompanije sarađuju, a u korist brojnih pacijenata.

- Na ovaj način pacijenti dobijaju vrhunsku zdravstvenu zaštitu, a Generali Osiguranje Srbija može da pruži klijentima, kako individualnim, tako i kompanijama, još širu i bolju ponudu zdravstvenih ustanova. Uvereni smo da ćemo dobiti nove pacijente, ali da će nam se, zahvaljujući ovoj saradnji, vratiti i nekadašnji pacijenti. Na nama je da nastavimo da pružamo najkvalitetnije zdravstvene usluge i da ih konstantno unapređujemo - rekla je dr Knežević.

Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora Generali Osiguranje Srbija, takođe je izrazio zadovoljstvo što će osiguranici ove kuće ubuduće moći da koriste usluge Bel Medica.

Foto: Promo Foto: Promo

- Kvalitet usluge koji se pruža našim klijentima od najvećeg nam je značaja i sigurni smo da ćemo sklapanjem saradnje sa Bel Medicom učvrstiti lidersku poziciju na tržištu zdravstvenog osiguranja u Srbiji. Bel Medic je renomirana široko poznata zdravstvena ustanova i verujemo da će naši klijenti biti zadovoljni što će ubuduće moći da koriste i njihove zdravstvene usluge - rekao je on.

Opšta bolnica BEL MEDIC, prva privatna bolnica u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta, ove godine obeležava 21. godinu postojanja. U BEL MEDIC zdravstvenom sistemu angažovano je više od 270 stalno zaposlenih i preko 400 eminentnih lekara saradnika, među kojima su brojni univerzitetski profesori i akademici, kao i gostujući lekari iz Sjedinjenih Američkih Država i Evrope.

Na tri, a uskoro i na četiri lokacije u Beogradu, BEL MEDIC u svom sastavu ima opštu bolnicu koja radi od 0 do 24, ambulantno-poliklinički deo i dom zdravlja. Među uslugama su i kućne posete (0 – 24 h), kao i sanitetski prevoz i avioprevoz pacijenata u zemlji i inostranstvu. BEL MEDIC je jedan od lidera u uvođenju novih medicinskih tehnologija i procedura, kodeksa ponašanja i odnosa prema pacijentima, novih modela komunikacije i kontinuiranog unapređenja nivoa usluga. Upravo zato je Bel Medic osvojio prvo mesto na prestižnom Evropskom takmičenju - "European Bussiness Award 2016" u kategoriji odnos prema klijentu, pobedivši gigante kao sto su "Deutsche Telekom", "Minhenski aerodrom", Belgijski javni prevoz, "Rojters" i drugi.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA