Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Алекса
Етанол не може да буде у праху!!!
gušter
Ovo je bolje od običnog ko je gledao kako se proizvodi I koliko pacova I mišitnjaka hoda po buradima I koliko je prljavo u pivarama I sve smrdi puno buba I crva kad se bačve za pivo ukisele od prokisle pšenice I hemikalija koje se dodaju u njega . Pivo u prahu bi bilo mnogo kvalitetnije I bolje od običnog piva iz staklenih flaša iz koih je ko zna ko pijo I uriniro u njih kad je maksimalno pod dejstvom alkohola , veštačka pića bi bila mnogo zdravija od pravih jer bi se alkohol dodavao po želji u prahu ( jedino nevalja ako je GMO ) ali može I bez tog GMO-a da se proizvodi
žurka
ništa bez bombe zaječarskog poz