I kako ću se to razboleti ako ga ne jedem? Šta fali kukuruznom brašnu (kačamak je jeftin), prosu, pirinču, heljdi...? Ja nemam osetljivost na gluten ali mi se jednostavno ne jedu tone belog hleba, špageta, kolača.... A u sve to je dodat još i ekstra gluten da bi bili mekani. Zar je to prirodno i zdravo?
Ma daj
A pre Djokovića niste ni znali da postoji gluten! Dajte molim vas, sada na svakom koraku gluten pa gluten.
Podelite komentar
Zgb
Znaci ako ne jedemo industrijski obradenu hranu razboljet cemo se ,ovakve gluposti treba znat smislit
Podelite komentar
smatra
I kako ću se to razboleti ako ga ne jedem? Šta fali kukuruznom brašnu (kačamak je jeftin), prosu, pirinču, heljdi...? Ja nemam osetljivost na gluten ali mi se jednostavno ne jedu tone belog hleba, špageta, kolača.... A u sve to je dodat još i ekstra gluten da bi bili mekani. Zar je to prirodno i zdravo?
Podelite komentar
predator
Eto koliko su nas lagali
Podelite komentar
Nn
A Djovak ???
Podelite komentar