Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ma daj
A pre Djokovića niste ni znali da postoji gluten! Dajte molim vas, sada na svakom koraku gluten pa gluten.
Zgb
Znaci ako ne jedemo industrijski obradenu hranu razboljet cemo se ,ovakve gluposti treba znat smislit
smatra
I kako ću se to razboleti ako ga ne jedem? Šta fali kukuruznom brašnu (kačamak je jeftin), prosu, pirinču, heljdi...? Ja nemam osetljivost na gluten ali mi se jednostavno ne jedu tone belog hleba, špageta, kolača.... A u sve to je dodat još i ekstra gluten da bi bili mekani. Zar je to prirodno i zdravo?