Neodoljivi užitak uz President Domaći mladi sir!

 
  • 2

Topli letnji meseci često umeju da budu naporni za naš organizam, pa je važno da se potrudimo da pronađemo okrepljenje u prirodi, omiljenim aktivnostima, kao i u laganoj ishrani

Kako biste osvežili svaki dan i puni elana uživali u blagodetima ovog godišnjeg doba, izaberite namirnice koje će oplemeniti, ali i ne i opteretiti vaše obroke. Među njima je svakako i President Domaći mladi sir, koji blagim ukusom i prepoznatljivom kremastom teksturom osvaja i najprobirljivija nepca.

Ovaj mlečni specijalitet se priprema od prvoklasnog mleka sa vojvođanskih pašnjaka po tradicionalnoj recepturi somborske mlekare. U primamljivim belim kriškama President Domaćeg mladog sira možete uživati od bogatog doručka do lagane večere, a zahvaljujući obilju proteina, naročito će prijati ljubiteljima sporta koji ni tokom vrelih dana ne žele da se odreknu rekreacije.

Ovaj sir se idealno kombinuje u predjelu sa suhomesnatim delikatesima, ali neizostavan je i u vazdušastim kiflicama ili hrskavoj piti.

Iznenadite ukućane harmoničnim ukusom musake sa sirom i plavim patlidžanom ili jednostavno združite zelenu salatu, sočnu, meku piletinu i sir koji se sa slašću topi u ustima.

Za posebne prilike, oduševite goste rolatom od spanaća ili kolačem sa sirom, vanilom i suvim grožđem. Bilo da pripremate slatka ili slana jela, sočni i hranljivi President Domaći mladi sir doneće vama i vašim najmilijima užitak kome je nemoguće odoleti!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Egzekijel Blooff

    8. avgust 2016 | 11:47

    To videlo dira nije, surutka u prahu homogenizovana zgusnjivacima....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA