Uradite ovo i MITISERI će nestati zauvek (RECEPT)

 
 ≫ 
  • 0

Samo treba da primenite ove trikove i mitiseri će nestati kao da ih nikad nije ni bilo

Mitiseri su muka mnogih ljudi. Uglavnom se svima pojavljuju na nosu, ali mogu se pojaviti i na drugim delvima lica i tela.

Postoji mnogo načina da se oslobodite ovih napasti, a mi vam ovde donosimo nekoliko najboljih.

Skidanje mrtve kože

Skidanje mrtve kože je jedan od najboljih načina da se rešite i mitisera koji su se tu zapatili. Prvo treba napariti lice. Ugrejte malo vode u šerpi, možete dodati koju kap eteričnog ulja, ako hoćete istovremeno da se inhalirate, i pokrijte glavu reškirom iznad šerpe. ostanite tako desetak minuta.

Kad ste naparili lice, treba dobro da istrljate nos i druge delove na kojima ima mitisera. To se može uraditi na više načina, a jedan og njih je jednostavno - grubom tkaninom. Možete i napraviti smesu koja ima abrazivna svojstva. Na primer, uzmite 2 kašike ovsene kaše, 3 kašike jogurta i malo limunovog soka. Možete napraviti i drugu smesu, od smeđeg šećera i ulja jojobe ili kokosa. Nakvasite peškir, namažite područje koje želite da očistite od mitisera smesom i trljajte.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Maske

Kad ste završili sa uklanjanjem mrtve kože i tvrdokornih mitisera, treba da nanesete masku. Maska može biti od lekovite gline. Jednostavno pomešajte glinu u prahu (može se nabaviti u svakoj apoteci ili bolje snabdevenoj prodavnici) s vodom, tako da dovijete gušću smesu, i nanesite na lice u debljem sloju.

Dobro je mazati i belance od jajeta. Ono sadrži mnoge nutrijente koji su potrebni vašoj koži. Treba ga mazati u nekoliko slojeva, kako se koji osuši, nakon toga naneti novi. Posle nekog vremena operete lice mlakom vodom.

Foto-ilustracija: Foter.com / audiovisualjunkie Foto-ilustracija: Foter.com / audiovisualjunkie

Ove recepte ste možda i znali, ali za ovaj tonik sigurno niste.

Pomešajte jednake delove jabukovog sirćeta i lišća sveže nane, koje ste prethodno izgnječili i samleli. Pomešajte, dobro promešajte i ostavite da stoji na tamnom mestu nedelju dana, a zatim procedite i držite u frižideru. Svaki put nakon pranja lica nanesite ovaj tonik na kožu i posle kratkog vremena, od mitisera neće biti ni traga.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA