≫
LETO S KON TIKIJEM: Šarm Skopelosa uz zvuke “grčkog bluza”
≫
Najlepši mohito prave u baru “Kentavros”, najukusniji giros u giroseriji “No name”, neprikosnoven plavi patlidžan priprema se u taverni “Kiraco”, najbogatiji izbor morskih plodova je u taverni “Akrogiali”... Ovo su samo male tajne i fragmenti očaravajuće atmosfere Skopelosa, najšumovitijeg kopna okruženog vodom u grčkom arhipelagu Severnih Sporada
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Cacanin
Stvarno dzabaka ovo nesme da se propusti.
SRB
Sve je ovo bas lepo, ali je verujte mnogo lepsi Crnogorski sirtaki.
Hep.C
Pa ove ponude su dzabe,stvarno!