KAD JERMENSKI MILIJARDER ŽENI SINA: Zavirite kako izgleda venčanje od dva miliona dolara! (FOTO)

 
  • 3

Venčanje je koštalo više od dva miliona dolara, a na večnu vernost zakleli su se Sargis Karapetjan (23) i Salome Kincurašvili (25)

Sin jermenskog milijardera i njegova mlada imali su jedno od najekstravagantnijih venčanja ikada u Moskvi, koje je koštalo više od dva miliona dolara. Venčali su se Sargis Karapetjan (23) i Salome Kincurašvili (25) iz Gruzije.

Slavlju, koje je održano u poznatom restoranu "Safisa" je prisustvovao i predsednik Jermenije Serž Sargisjan.

#sarkissalome

Фотографија корисника MaLuna Style (@malunastyle) дана

U martu je tu održano venčanje starijeg sina milijardera Samvela Karapetjana, Saida Gucerijeva (28) i Kadije Uzakovs (20). Venčanje je privuklo pažnju medija širom sveta, između ostalog, jer su goste  zabavljali Džej Lo i Enrike Iglesijas. Ali, ovo venčanje je zasenilo sva prethodna.

Свадебные новости от • Wedding story • Итак, 4 июня состоялась одна из самых шумных свадеб 2016-ого года - свадьба сына миллиардера Самвела Карапетяна, основателя группы «Ташир». Избранницей Саркиса стала красавица-грузинка Саломе Кинцурашвили, а в числе важных гостей этого мероприятия был президент Серж Саргсян. Все подробности прошедшей свадьбы читайте на нашем блоге! http://weddingstory.am/weddingblog/ #sarkissalome #popularwedding #weddingnews  #звезднаясвадьба #свадебныеновости #armenianman #armenianwedding Фотографија корисника Հարսանեկան գործակալություն

Salome je nosila venčanicu Elie Saab, samo jednu od ukupno tri, koliko je promenila. Najstariji Karapetjan je na Forbsovoj listi najbogatijih Rusa na 28. mestu. On je vlasnik firme za nekretnine Tashir Group koja broji 33 šoping centra, četiri kompleksa kancelarija i osam hotela širom Rusije. Procenjuje se da je "težak" četiri milijarde dolara.

Սամվել Կարապետյանի հարսը` հայկական տարազով #sarkissalome Фотографија корисника NEWS.am STYLE (@style.news.am) дана

Na venčanju mlađeg sina svirao je bend Maroon 5. Za taj nastup plaćeni su između 500.000 i 800.000 dolara. Nastupale su i brojne lokalne zvezde, među kojima i Dima Bilan, ruski pobednik Evrovizije iz 2008. godine.

Dok mladoženja, očekivano, radi kao potpredsednik očeve kompanije, Salome je suvlasnica onlajn vintidž prodavnice odeće Buy By Me. Jedna prijateljica, koja se pohvalila slikom na Instagramu, rekla je da se osećala kao da je u "Alisi u zemlji čuda".

Gosti, njih 500, mogli su da se slikaju i ispred zida od cveća. Osim toga, bilo je hiljade buketa svuda po sali.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA