≫ 

Evo kako da se rešite staračkih pega (VIDEO)

Fenomenalna stvar za staračke pege i fleke, a pravi se od samo dva sastojka koje već imate u kuhinji

  • 0

Staračke pege i fleke pojavljuju se uglavnom na rukama, licu i ramenima, delovima tela koji su najizloženiji suncu. Međutim, mogu se pojaviti i na drugim delovima tela i, ma koliko da se negujete, vaša koža predstavlja izdajnika vaših godina.

Kosa vam OPADA ko luda ovih dana? Evo šta možete da uradite

Saznajte da li ćete biti lepi i kad ostarite!

Iako su bezopasne za zdravlje, mnogi ljudi flekice i pegice smatraju estetski neprihvatljivim, pa vam donosimo prirodni recept za njihovo uklanjanje.

Glavni sastojci su jabukovo sirće i crni luk.

Pomešajte istu količinu jabukovog sirćeta i sitno iseckanog crnog luka (otprilike) u blenderu i izmiksujte tako dok smesa ne postane homogena. To je vaš lek. Namažite ga na delove kože koji su zahvaćeni staračkim pegama.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Crni luk sadrži antioksidanse koji pomažu organizmu da se otarasi slobodnih radikala, a jabukovo sirće se koristi kao lek već hiljadama godina.

Nakon mesec dana svakodnevnog korišćenja, fleke će početi da blede, a od veličine i boje zavisi koliko će biti potrebno da nestanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA